EcoMoto 930×122

oltchim

arpechim_ansamblu

VEŞTI IMPORTANTE PENTRU VIITORUL RAFINĂRIEI ARPECHIM!

Liderul sindicatului Victoria de la Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, după o întâlnire cu ministrul interimar al Economiei, Constantin Niţă, că Guvernul intenţionează preluarea rafinăriei Arpechim din Piteşti prin emiterea în această lună a unui act normativ.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Am avut o discuţie pe tema Oltchim cu noul ministru al Economiei, domnul Niţă. Pot spune că actualul ministru este bine intenţionat. Domnul Ponta i-a cerut cu prioritate rezolvarea problemei Oltchim. În acest sens Guvernul intenţionează ca prin act normativ să preia rafinăria piteşteană Arpechim de la OMV. Totul pentru a aborda privatizarea combinatului Oltchim în regim integrat cu rafinăria de la Piteşti. Totodată, s-a discutat cu domnul ministru şi organigrama actuală a combinatului, una destul de stufoasă, fiind nu mai puţin de 21 de directori. În luna aprilie această organigramă va fi mult mai aerisită, se vor comasa departamente, birouri etc”, a precizat Cernev.

Combinatul vâlcean Oltchim se află în insolvenţă şi urmează ca până la sfârşitul lunii martie să fie depuse ofertele de preluare a acestuia.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90