930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Edilul Cristian Gentea, întâlnire cu cetățenii din Găvana

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea s-a întâlnit ieri, 23 iunie, cu reprezentanții cetățenilor din cartierul Găvana, pentru a discuta despre proiectele aflate în derulare în această zonă, dar și despre problemele și propunerile pe care le au oamenii pentru îmbunătățirea condițiilor de care beneficiază.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

La această întâlnire, edilul a fost însoțit de toată echipa administrativă: viceprimari, administrator public, directori de societăți și servicii subordonate Consiliului Local, consilieri locali.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Curățenia de pe domeniul public, mizeria lăsată de câinii cu stăpân și întreținerea spațiului verde au fost câteva dintre problemele semnalate de cetățeni.

Primăria Pitești transmite:

”Dialogul față în față, în teren, între primarul municipiului și cetățeni, este cea mai sigură practică a administrării participative! Primele rezultate ale acestei colaborări, între edil și locuitori, devin evidențe!

În 2022, Piteștiul este pe locul II la nivel național în ce privește implementarea bugetării participative și pe locul III la finanțarea infrastructurii de învățământ! Cetățenii sunt parte a exercițiului unei bune administrări în folosul comunității.

După întâlnirea de săptămâna trecută din Trivale, echipa executivă a primăriei s-a întâlnit cu reprezentanții cetățenilor din Găvana.

Primarul a fost însoțit de toată echipa administrativă.

Pentru Găvana, ce reprezintă una dintre cele mai extinse zone de locuit ale municipiului, sunt proiecte multiple în derulare: construcția unei creșe, a două săli de sport pentru tineri, iluminat cu LED, amenajarea de locuri de joacă și parcări, modernizarea platformelor de gunoi etc.

152 de președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari din Găvana au discutat cu primarul Cristian Gentea, ieri, 23 iunie, problemele concrete și propuneri de soluții pentru zona în care locuiesc.

Cetățenii din Găvana, prin intermediul reprezentanților – președinți și administratori, au ridicat probleme legate de curățenie, întreținerea spațiului verde, ridicarea materialului vegetal, mizeria lăsată de câini cu stăpân pe domeniul public.

Fiecare solicitare este în analiză și va avea soluție.

Întâlnirile cu cetățenii sunt permanente și vor continua, cu o frecvență săptămânală, programate în toate cartierele orașului, prin rotație.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Marius Varzescu spune:

    Ce administratori odiosi.. e plin de tipul asta de oameni ( trecuti de prima tinerete si cu mentalitate asemanatoare ) in administratia orasului nostru..

  • Un cetatean spune:

    S-a intalnit cu pensionarii aia angajati pe la blocuri sa incaseze intretinerea. Batranii respectivi sunt ramasi pe vremea lui Ceausescu in ceea ce priveste mentalitatea, asa ca habar nu au de problemele reale din zona si nici nu au capacitatea de a le vedea. In afara de copiii galagiosi din spatele blocului sau de certurile pe locurile de parcare ei nu sunt capabili sa distinga mare lucru. Ia sa se fi intalnit primarul asta incompetent cu soferii activi (adica aia care merg si se intorc zilnic de la serviciu) din Gavana, dupa mizeriile si haosul pe care l-a facut in traficul auto. Mare minune daca scapa netabacit! Sau sa se fi intalnit cu parintii de varsta medie, care stiu ce nevoi au copiii lor in zona si cat de lasate in paragina sunt scolile, care stiu valoarea spatiului verde, care stiu cat de prost sunt gestionate serviciile publice (transport in comun, ridicarea gunoiului, intretinerea spatiilor verzi, asfaltari, etc). Si-o lua precis si de la acestia!

  • Nicolescu spune:

    Să vină între case unde s-au construit blocuri peste case, fără parcări, o mizerie de administrație. Dai autorizație de construire la zeci de blocuri , fără locuri de parcare . Să se întâlnească cu dezvoltatorii , că ăștia conduc orașul. Ce gunoaie!

  • Ana spune:

    Eu sunt foarte mulțumită de sensul unic din Gavana. Nu știu a cui a fost ideea înainte de a fi pusa spre votare, dar azi am și trafic redus la bloc.
    Ocolesc destul de mult ca să ajung la bloc, dar prefer sa ocolesc și sa nu mai fie nebunia de pana acum .

  • Bedreag Cristina spune:

    Sa vina și în str Bănănăi, care este un dezastru. Cred că trebui să pună wezz ul ca să știe unde să vină.

  • Un cetatean spune:

    @ Ana -Pai da, bai egoisto, ai tu trafic redus la blocul tau fiindca desteptul de primar a mutat tot traficul in circuit giratoriu ceea ce amplifica la maxim traficul si zgomotul la blocurile de pe traseu. La oamenii aia nu te gandesti? Sunt satul de pupincurisme d-astea de la prosti.

  • Violeta Botlung spune:

    @”Un cetățean „… vorbești în neștiință de cauză, sau doar printre rânduri!!!! Oamenii aceștia, chiar de vârstă înaintată, au ridicat toate problemele posibile, inclusiv sensurile unice, lipsa locurilor de joacă ptr copii, lipsa creselor, sau neimplicarea în gestionarea locurilor de joacă existente, neimplicarea politiei locale și multe altele…. Păcat că dnii de la epitesti au avut grijă să „AMINTEASCĂ ” doar de mizeria câinilor și de problemele spațiului verde!!!

  • Adi spune:

    Cum merge afacerea semaforul…. merge bine 😂😂😂
    Vai mama voastră ce ați făcut în Găvana 3 😂

  • Nu vă mai bateți joc de locuitorii din Găvana spune:

    Doamna Ana e mulțumită cu sensurile unice în Găvana, nu cumva parchează mașina pe strada principală fără să plătească parcarea cum o plătim noi ceilalți locuitori ai cartierului care avem parcarea în spatele blocului și care trebuie sa ocolim jumătate de cartier doar ca să ne mutăm mașina când venim cu bagaje și le golim și noi ca oamenii în fața scării unde de regula locurile de parcare sunt date tot celor de la blocurile cu ieșire la strada principală iar apoi pentru a duce mașina în parcarea PLĂTITĂ trebuie să ocolim jumătate din cartier.
    Ca să nu mai laude sensurile toată ziua ar trebui ca primaria sa-i pună și pe cei care parchează gratuit pe stradă să plătească, atunci o să constatăm brusc că nu o să le mai convină sensurile unice pentru că ei au fost învățați și înainte dar și după apariția lor să parcheze dar să nu plătească în schimb fac scandal dacă parchează altcineva pe locul lor cică de când s-a construit blocul și alocat lor de către Dumnezeu.
    Oare doamna Ana este cumva membră PSD sau este cumva angajată la primărie de preaslăvește aceste decizii care blochează traficul la ore de vârf? Sau doar nu are mașină ca să vadă dezastrul din trafic?

  • Nu vă mai bateți joc de locuitorii din Găvana spune:

    Doamna Ana , uitați că ocolind mai mult consumați mai mult combustibil care poluează atmosfera . Ocolind mai mult înseamnă și praf mai mult inhalat de către noi toți, ridicat de pe străzile acestea mizerabile.
    Ocolind mai mult înseamnă și o poluare fonică mai mare.
    Dacă dumneavoastră doriți să vă petreceți ziua în aceste condiții nouă, celorlalți locuitori afectați de poluare și de dezastrul din trafic nu ne place.

  • Constantin spune:

    Ați reușit să distrugeți total traficul auto din cartierul Găvana …..și nu numai!
    Aveți și o mulțumită : una Ana ….cred că va cunoașteți!
    Restul cetățenilor va înjură de 10 ori pe zi …. despre vot ..ADIO

  • Clevetici spune:

    Domnilor, eu nu locuiesc in Gavana, dar circul uneori pe acolo cu diverse treburi (imi duc copilul la o gradinita privata).
    Sunt stradute cu 1 banda pe sens in care se parca si pe stanga si pe dreapta, iar cei ca mine trebuiau sa fac slalom printre masinile proprietarilor din blocuri – cei cu locuri de parcare „mostenite de pe vremea lui Decebal”.
    Sa dau exemplu str. Ion Minulescu (la baza dealului cu vile) – o banda intreaga ocupata de masinile celor din blocuri, ramanand pentru trafic circa 1 banda si un sfert pentru 2 sensuri de circulatie.
    Pai cand treceam pe aici trebuia sa ma uit si la oglinda din dreapta ca sa nu agat masinile parcate, si la cea din stanga ca sa nu il agat pe cel ce venea din sens opus.
    Ce ziceti voi, care ati blocat 1 banda de la revolutie si pana in zilele noastre?
    Ca va e greu sa ocoliti ca sa va gasiti loc de parcare pe sensul unic creat acum?
    Pai ocoliti, fratilor, ca voi sunteti cei care ati creat problema (stiu, nu aveti locuri de parcare intre blocuri, dar aveti 1 sau 2 masini pe apartament).

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90