930×122 CAPRA 5

lucrări de reamenajare

Edilul piteștean Gentea: „Avem în plan să reamenajăm fiecare metru pătrat de spațiu verde”

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că o altă zonă cu spațiu verde din oraș a fost reamenajată.

Este vorba despre zona bazinului din strada Costache Negri.

Edilul a anunțat că astfel de lucrări de reamenajare vor continua pe toată raza orașului.

Totodată, Cristian Gentea a făcut și un apel către cetățeni să aprecieze munca și efortul depus și să nu mai distrugă spațiul verde.

CRISTIAN GENTEA: „REAMENAJĂM FIECARE METRU PĂTRAT DE SPAȚIU VERDE”

„Curățenia și întreținerea spațiilor verzi este o prioritate pentru un oraș civilizat!

Întreținem sisteme de irigație, montăm rulouri de gazon, plantăm arbuști, plante decorative și flori.

Am finalizat zona Bazin din strada Costache Negri, continuăm pe strada Exercițiu și avem în plan să reamenajăm, în viitor, fiecare metru pătrat de spațiu verde.

Înseamnă timp și efort al celor, nu foarte mulți, angajați de la Salpitflor.

Vă cer sprijinul, să păstrăm spațiul verde reamenajat, să nu mai distrugem ce avem deja frumos, să respectăm și să apreciem munca fizică grea a oamenilor de la spații verzi!

Împreună putem schimba atitudinea celor cu mai puțin simț civic, Piteștiul este oglinda celor care-l locuiesc!

Piteștiul este un oraș frumos și curat! Depinde de noi toți cum îl prețuim!”, a scris primarul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Adi spune:

    Reamintesc ca de mult timp primaria a exploatat la maxim orice spatiu verde parcand baraci de termopan de prost gust pe chirii mari ca doar ei castiga din afacerea cu micii evazionisti statul e cel pagubit.

  • Achim Marian spune:

    Daca „amenajati” spatiile verzi asa cum v-ati gandit sa faceti in Prundu zona D-urilor (in loc de spatii verzi si loc de joaca pentru copii 100 de locuri de parcare + 3 copaci) lasati-va de acest tip de proiecte.

  • Un cetatean spune:

    Nu e rau ca fac macar atat si mai lasa dracului risipa de bani pentru fotbal. Daca tot au ajuns acolo, n-ar strica sa curete si mizeriile alea de „desene” de pe zidurile de la Podul Viilor (se vad chiar si in una din pozele voastre), ca e tiganie curata cu ele, parca e zona de ghetou. Daca Politia locala nu-si face datoria sa-i amendeze pe descreieratii care manjesc peretii si zidurile din spatiul public, macar sa vina cineva sa curete.

  • rodica S spune:

    Mda, asta dupa ce fostii primari PSD Pendiuc si Ionica au betonat tot orasul. Nu mai e mult spatiu verde pentru reamenajare domnule Gentea, aveti misiune usoara..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3