930×122 CAPRA 5

Gentea

Edilul piteștean, Gentea, către tatăl cântărețului Randi: „Ne întâlnim în instanță!”

Edilul piteștean, Gentea, către tatăl cântărețului Randi: „Ne întâlnim în instanță!”

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Ștefan Ropcea, fost profesor de fizică la Colegiul „Ion C. Brătianu” din Pitești, ieșit la pensie în urmă cu câțiva ani, și tatăl cunoscutului cântăreț Randi, duce un ”război” de ani de zile cu societatea Apă Canal 2000 SA.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Conform spuselor fostului profesor, tema acestui conflict este faptul că societatea ar păcăli cetățenii cu taxarea apei care se scurge în canal.

Spre exemplu, dacă un cetățean consumă 5 m cubi de apă, acesta va plăti aproximativ 5 m cubi de canal.

Societatea Apă Canal 2000 SA are specificat în contractul cu utilizatorii casnici faptul că apa poate fi folosită doar în scopuri menajere și din cauza aceasta, cantitatea de apă consumată va fi taxată și la canal.

Ștefan Ropcea (foto) s-a prezentat în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Pitești de joi, 24 martie, și s-a înscris la cuvânt la punctul ”Diverse” pentru a-și susține punctul de vedere legat de problemele mai sus menționate.

VIDEO – DETALII CU ÎNTREAGA DISCUȚIE ÎNCEPÂND DE LA 59:40, PÂNĂ LA 1:11:13

De asemenea, declarațiile lui Ștefan Ropcea au cuprins și acuze grave la adresa autorităților locale, inclusiv la adresa primarului Cristian Gentea.

Ștefan Ropcea:

„Lupt cu această societate de 10 ani. Sunt protejați de edilii locali! (…) Furtul (n.r. societății Apă Canal) este consolidat de către liderii locali. (…)

Domnul ministru actual al Dezvoltării i-a trimis domnului Gentea o scrisoare prin care l-a rugat să analizeze situația.

N-a analizat-o! (…) I-a cerut în urmă cu puțin timp (n.r. primarul Cristian Gentea) demisia lui Marinescu (n.r. directorul societății Apă Canal), acum îl susține pentru că sponsorizează FC Argeș. (…)”

GENTEA: „NE ÎNTÂLNIM ÎN INSTANȚĂ AMÂNDOI!”

În replică, primarul Cristian Gentea i-a spus fostului profesor că nu va tolera astfel de jigniri la adresa sa, drept pentru care îl va da în judecată.

„Domnule profesor, problema este următoarea. M-ați jignit pe mine când ați zis că edilii Piteștiului acoperă Apă Canal. Pentru că așa vorbiți cu mine și eu nu vă permit așa ceva, deși v-am respectat tot timpul, ne întâlnim în instanță amândoi, pentru ce ați spus azi.

A două chestiune.

Vedeți că eu am făcut tot fizica și vă sfătuiesc, chiar dacă sunteți mai mare ca mine și vă respect ca vârstă, să puneți mâna pe dex și să încercați să înțelegeți ce diferență este între sponsor și acționar, membru fondator.

Nu mai spuneți, domnule, prostii, că vă aude lumea și râde de dumneavoastră!”, a fost replica edilului Cristian Gentea la acuzațiile lui Ștefan Ropcea.

Sursă foto 1 text: VIVA

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Boni spune:

    Nu am încredere în profesori. Am o scârbă consistentă față de ,,profesorul” (halal!) Constantinescu, fost președinte al României.
    Am o scârbă infinită față de ,,dulap”.
    Ăștia ne consideră elevi până la moarte.
    În domeniul administrativ, nu mai alegeți profesori. Sunt tarați.

  • Marinescu spune:

    Lumea râde, dar de tine, că ți-ai cam luat-o în cap. Domnul profesor are dreptate cu facturarea greșită la apă. Îl ameninți cu judecata ca te bazezi, dar poate.o să ai o surpriză și se va judeca la Vâlcea, unde a câștigat și dr Irimia. Oricum pierzi tot mai mult teren, domnule viitor fost primar.

  • Mona Lisa spune:

    Aprig la manie domnul primar. Ataca jucatori, antrenori acum si pe domnul profesor. El parca a fost ales sa conduca primaria, sa inceapa curatenia la Urbanism , la Apa Canal, la Politia Locala, ar avea mult de lucru daca ar vrea.

  • gicu spune:

    Am avut conducta de apa sparta in curte si m-am adresat lui Marinescu -Canal sa ma scuteasca de plata canalului pentru cantitatea de apa evacuata care a depasit consumul meu mediu lunar. Era o suma mare de bani. M-a refuzat si m-a trimis la contract.
    Iata o situatie care contractul nu o prevede.
    Regulamentul Serv Publice din Hotărâre 1591/2002
    Art. 75. -(1) Cantitatea de apă uzată evacuată de utilizatorii casnici va fi stabilită de operator împreună cu autorităţile administraţiei publice locale.

  • ubicus spune:

    a descoperit domnul profesor gaura de la covrig. In locul APA Canal i-as face pe plac domnului justitiar si as lasa canalul gratis, dupa ce as dubla pretul la apa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90