EcoMoto 930×122

electorala

A ÎNCEPUT IUREȘUL GUZGANILOR

A început iureșul guzganilor din politică. Râgâielile habarniștilor și demagogilor sunt amplificate de mass-media. Transformate prin presă în probleme capitale ale națiunii. Furtună de vorbe goale. Taifun într-un pahar cu apă.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Proștii, dintre oamenii de rând, se readună în tabere. Ca paiațele turbate din teatrul medieval, fiecare tabără, una mai imundă ca alta, face zid în jurul idolului. Idol care în intimitatea iatacului său, ăla duhnind a parfum de curvă și a țuică de Ștefănești, scuipă pe fanaticii care-l aplaudă.

A început o nouă campanie electorală. Una la capătul căreia prostul din popor tot prost va rămâne. Și tot sărac, batjocorit, umilit, călcat în picioare ca o flegmă. Iar unora, tare mi-e teamă, le și place.

Citiți și: Politicienii din Argeș în panică! Un partid revine în forță

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Bravo domnule! Sigur nu mai votez niciodata! Astia nu fac decat sa-si bata joc de noi!

  • Un alegator spune:

    Bravo domnule! Astia isi bat joc de noi! Nu ma mai duc la vot!

  • Spartacus spune:

    Ei cu lefurile mari si noi cu munca…noi suntem prosti ca ii votam. Imi este sila!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3