New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

S-a spart „buboiul” la FC Argeș! Părinții umiliți au prins curaj

S-a spart „buboiul” la FC Argeș! Părinții umiliți au prins curaj

Citiți și: Dezvăluiri incredibile! Cine îngroapă talentele de la FC Argeș?

Zilele trecute publicația ePitești.ro atrăgea atenția opiniei publice faptul că lucrurile la Centrul de Copii și Juniori al FC Argeș nu sunt tocmai în regulă.

Pe scurt, mai mulți părinți s-ar fi plâns că unii dintre micii fotbaliști ar fi defavorizați.

Citiți și: Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

Defavorizați în detrimentul altora cu mai mult „spate”.

Sau altfel spus, joacă „pilele”, nu și valoarea la anumite echipe de juniori din cadrul clubului FC Argeș.

Toată lumea știe că la FC Argeș se fac investiții, toată suflarea alb-violetă își dorește ca echipa mare să promoveze din nou în prima Ligă de fotbal.

Mai mult decât atât, urmează să fie construit un super stadion de 100 de milioane de euro cu fonduri de la stat (CNI – Compania Națională de Investiții) nu mai spunem de tradiția care stă în spatele clubului.

Și urmare a acestor aspecte ne-am aplecat privirea către această latură sensibilă, și am luat decizia de a aprofunda și mai mult subiectul.

Nu mică ne-a fost mirarea ca, după publicarea materialului, foarte mulți părinți, oameni din jurul fenomenului fotbalistic să ne contacteze.

Alții au comentat pe site sau pe rețelele de socializare, salutând decizia noastră de spune lucrurilor pe nume și, totodată, întârind cele prezentate de ePitești.

Pentru a înțelege mai bine toată povestea vă rugăm să (re) citiți materialul anterior: La juniorii lui FC Argeș joacă cine are valoare sau cine are „pile”?

INTERES ENORM! MII DE OAMENI AU CITIT ACEST SUBIECT ÎN PUBLICAȚIA EPITEȘTI.RO

Ca o paranteză, articolul a adunat în  nici trei zile de la publicare mii de vizualizări, iar numărul cititorilor este în creștere. Asta ne arată extrem de clar că interesul oamenilor este foarte ridicat pe acest palier. Totodată, vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți!

Între timp Clubul FC Argeș a reacționat și a făcut public un comunicat de presă stufos în care a înșirat meritele șefului Centrului de Copii și Juniori și de ce acesta trebuie să conducă acest Centru.

Printre toate diplomele obținute și toate școlile unde a învățat să antreneze Vișan, clubul FC Argeș nu ne spune cel mai important lucru:

UNDE A JUCAT FOTBAL DE PERFORMANȚĂ ȘEFUL CENTRULUI?

Așteptăm un răspuns oficial pe această temă, poate într-un comunicat viitor!

Foști fotbaliști ai FC Argeș cu sute de meciuri în Divizia A și multe meciuri în echipa națională a României nu sunt băgați în seamă de conducerea clubului sau a Primăriei pentru a fi măcar antrenori la Centru.

Reprezentanții clubului aleg să prezinte opiniei publice o înșiruire de diplome de merit.

De parcă diplomele te fac fotbalist?!? Suntem la matematică sau facem fotbal de performanță și avem interesul să creștem copii de valoare pentru echipă fanion a județului?

Și Elena Ceaușescu avea un CV impresionant și era analfabetă.

Le reamintim stimabililor conducători că pentru a fi un bun antrenor trebuie să ai o carieră fotbalistică în spate. Nu de alta, dar ce le poți transmite copiilor pe care-i antrenezi? Că ai jucat fotbal la echipe de Divizia C?

Mulți au fost doar prieteni cu jucătorii de fotbal adevărați și acum sunt ”mari” antrenori! După o viață dedicată sportului cu balonul rotund – în calitate de jucător, te poți apuca de școli de antrenorat. Bineînțeles, nu este obligatoriu să respecți acest traseu. Sunt și excepții! Rare, dar sunt!

Dar, așa este când se bagă tâmplarul în treaba bucătarului, cum spune o vorbă românească care se potrivește la fix acum.

REVENIND LA SUBIECTUL ARZĂTOR AL ACESTOR ZILE

Sunt niște concluzii care trebuie trase după tăvălugul iscat prin apariția unui SINGUR articol … diferit pe tema FC Argeș.

Repetăm, UNUL SINGUR!

 1. Nu iese fum fără foc!
 2. Când majoritatea părinților comentează și comentează negativ, ar trebui ca cei care conduc destinele clubului și destinele fotbalistice ale copiilor  să-și pună niște întrebări. În gând eventual!
 3. Printre multele comentarii ale oamenilor, sunt unele care te lasă efectiv fără cuvinte. Întâmplări halucinante ale părinților micilor fotbaliști. (revenim)
 4. Trebuie făcută o analiză foarte clară printre antrenorii din cadrul Centrului de Copii și Juniori. Unii dintre ei jucând fotbal în trecut la echipe modeste sau deloc! Ori, dacă nu ai fost fotbalist măcar de Divizia A, ce pretenții poți avea că poți „scoate untul” din speranțele viitorului.
 5. Antrenori din cadrul Centrului „joacă la două capete”, adică sunt și la FC Argeș și la alte echipe din oraș. Aici este o altă discuție. (revenim și aici)

Sunt câteva aspecte rapide, „la cald” pe care le-am nuanțat.

Deocamdată, atât! O să revin pe larg cu proxima ocazie.

Ținem aproape!

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

28 de comentarii

 • Marius spune:

  Diplome și performanțe la 4+1 și 6+1. Acest mare antrenor Vișan nu are nici o performanță la 11-11 el este antrenor de copii până în 12 ani. Nu mai vb ce îl recomandă a fi ȘEF de Centru (NIMIC) în plus știe să stoarcă părinții de bani cu turnee făcute peste tot pe banii părinților cu meditații la fotbal și cu plata terenului la Foita ca de el nu se antrenează la Fc. Argeş ca e șef. Au distrus centrul de copii acești oameni puși politic

 • Relu spune:

  Poate ne răspunde domnul Gentea de ce nu se investește un leu în copii și aducem străini pe salarii mari. Părinții plătesc tot turnee,echipament de joc, teren,șofer autocar,șpagă antrenori,mai nou și taxa 100 lei pe lună. Trebuie reconstruit tot la copii. Antrenori fără licențe fără personalitate conduși de părinți pe la gard. Totul este un circ la Fc. A totul e pe bani, cine a pomenit să faci antrenamente separat cu 60 lei. În plus joacă doar copii care au relații și sunt prieteni cu antrenorul. Ariciu îi înjură de la 5 ani îi dă dracu în timpul antrenamentului copii vin plângând la antrenamente nu de drag la 6-7 ani. Părinții nu pot să spună nimic ca imediat ești dat la o parte dacă nu intri în cloacă. Turnee mereu pe banii părinților ca sa mai ciupească și antrenorii ceva (bineînțeles petreceri la turnee cu mămici cum îi place lui Visan) Ați distrus un mare centru de copii și ne văităm ca nu avem Naționala.

 • Andrei spune:

  Acest mare antrenor Vișan a inventat … la fotbal ca la școală nu plătești meditație… Vișan nu are nici o treabă cu Fc. A el se antrenează la Foita separat cu grupele lui,grupele de la Fc. A nu există pt el. Acest individ …. părinții …Să ții un copil la el te …. pe an. plătim turnee la greu teren de antrenament etc. Centrul de copii trebuie să se facă de la 0 cu antrenori noi care au jucat fotbal nu Ariciu , Șarpe ,Dragusin etc care știu ce înseamnă fotbalul.

 • Cata spune:

  Pe timpul lui Mihai Ianovski era mai grav.Prima întrebare la copii era :Unde lucrează tacto,unde lucrează mata?După începeau sa facă diferenta între copii,la cei cu pile și bani la antrenamente și meciuri le vorbea frumos și jucau tot meciul chiar dacă erau petarde.Ceilalti cu calități fotbalistice mai puțin ca părinții lor nu aveau posibilitatea sa contribuie la binele familiei Ianovski.Si când a fost antrenor la școală Dani Coman același lucru.Se continua tradiția pile,cunoștințe și relații.Fereasca Dumnezeu sa duceți copii la finul lu Dani Coman,nu o sai mai transferați de acolo decât cu EURO.

 • Adrian B. spune:

  Oameni buni ,cum credeți că a ajuns Vișan șef la centru ?
  Tot cu …că CV clar nu îl recomandă ,întrebatil pe Stanciu cine la bagat in birou la primar pe Vișan.
  Ar trebui sa ne întrebăm cum lucreaza el full-time 8 ore la DJST full-time la centru și „elita” pe lângă .
  Întrebatio pe Alice de la DJST cine îi face treaba lui Visan ,ca el sa vina dimineața sa le semneze și să plece la „elite” sa facă și el „ban”
  Trebuie sesizat Bucureștiul și făcute reclamații să răspundă ,cum se împarte el peste tot?
  Trebuie să iasă tot la suprafață că așa nu se mai poate.

 • Anonim spune:

  Ciudata campanie in presa. Echipa de la centrul de copii are ceva timp si nimeni nu a zis nimic pana acum. Vrea altcineva sa vina la centru si nu stim noi? Pana una alta sa zicem mersi ca antrenorii mai stau la FC ARGES ca daca se gandesc sa-si faca o scoala privata va garantez ca 80% din copii pleaca dupa antrenori.

 • Mihai spune:

  Au distrus ei echipa mare ce să mai vb de copii. Filmați un antrenament al lui Ariciu să vede-ti cum înjură copii și cum urlă (copii de 7-8 ani) părinții tac și îndură ca nu poți să zici nimic ca te dă afară ei sunt șefii, dar toate pe banii părinților. Toți comentează pe la gard dar nu zice nimeni nimic. Antrenori și conducători puși politic totul se face pt bani performante O. Se plătește tot inclusiv aerul care îl respiră copii și primăria se umflă ca ai 300 copii dar pe banii părinților. Măcar pune-ți antrenori cu licențe și cu pregătire care au jucat fotbal nu toți milogii și lingaii

 • Mihai spune:

  Pentru cine se construieste stadionul?
  Nu putea primaria sa se zbata tot atat de mult pentru a construi jumatate de spital cu 100 de milioane ?

 • Marius spune:

  Ne merităm soarta ca toți părinții se văita pe la gard ca sunt probleme la echipe dar când vine vb de ședințe sau să spunem ce se întâmplă se dau toți la o parte. Toți sunt numai cu linsul în fund antrenorii și pe la spate îi bârfesc nimeni nu spune ce îl doare în fața. Bine ne fac ca suntem o țară de pe verso lingăi și pupincuristi fără personalitate. Avem personalitate doar pe la spate și așa ca oamenii fac ce vor ca știu ca lingăi tac

 • Dan spune:

  Vă spun din propria experiență trăită la Fc.A. Cei care dau bani la antrenori nu vor ajunge niciodată fotbaliști vor fi forțați până se vor lăsa sau vor juca în liga 3-4. Neagă. Mutu. Coman. Dica. Prepeliță. etc nu au dat 100% nimic la antrenori și au ajuns fotbaliști. Șpăgile și relațiile merg până la echipa mare atunci când ajungi acolo și nu ai valoare nu vei juca, pe șpagă și relații se merge doar la copii. Dar vă spun ca părinții de la gard au distrus fotbalul la Pitești ei se bagă în tot ca antrenorii nu au personalitate. Părinții cred ca copii lor sunt cei mai buni și de aceea spun ca alți dau șpagă. Eu văd copii cu handicap care nu pot alerga și părinții cred ca sunt mai buni ca ăia care joacă și ei sunt praf dar asta e mentalitatea noastră cei care joacă dau șpagă. Vă spun 100% ca nu va ajunge nimeni fotbalist cu șpagă sau cu relații sunt doar frustrări ale părinților care nu le joacă copii. Ei investesc în copii plătesc turnee meditație la fotbal se dau bine pe lângă antrenori ( lingăi) crezând ca vor ajunge copii fotbaliști și vor câștiga bani dar în final tot cei valoroși și cu potențial vor ajunge. Eu am sute de meciuri în liga1 și alții ca mine și jur ca părinții nu au venit la un antrenament și nu au dat o șpagă vreodată ca nu aveau de unde părinții. Credeți ca Nicolita a dat șpagă. Niciodată

 • Ionut spune:

  Vișane ți-ai găsit prietenul din copilărie care te va distruge așa cum plăteai tu să joci pe la juniori înaintea lui Ivan acum se întoarce roata. În viață se plătesc toate. Câtă șpagă a dat taicatu să joci înaintea lui Ivan la aripi după care ai venit la Fc. A la Cristian și ai făcut plata numai tu știi. Așa ca nu uita roata e rotunda. Și copii ăștia care îți bați joc de ei poate nu vor ajunge fotbaliști din cauza ta dar vor avea diferite funcții și poate se vor răzbuna pe copii tăi. În viață toate se plătesc. Cat a stat Ivan în umbra ta din cauza tatălui tău care era plin de bani atunci și era la Partid și plătea tot numai să joci și nici fotbalist nu ai ajuns nici antrenor ești tot un O

 • George spune:

  S-a întors roata ca așa e în viață. Ivan a stat în umbra ta tot timpul ca tatăl tău era plin de bani și relații pe la Partid și nu putea să joace din cauza ta. Era 10 clase peste tine și stătea rezervă. Acum nu se răzbună cum crezi tu spune realitatea care a pățit-o pe propria piele cu tine, așa procedezi și tu cu copii ca de așa au făcut și părinții tăi au pompat bani și nici măcar nu ai jucat în Liga1. Așa faci tu acum cureți părinții de bani care nu gândesc și cred ca vor ajunge fotbaliști la fel cum a gândit și tatăl tău. Felicitări Ivan pt reportaj ca doar tu știi și colegii de la aripi cum se proceda cu Visan

 • Fost coleg spune:

  Ce ghinion ai Visane ca,colegul tău de la juniori e jurnalist acum. Așa a avut și el ghinion ca a fost cu tine pe post ca altfel poate ajungea fotbalist ca era mult mai talentat ca tine dar nu a purtat de șpagă care o dădea tatăl tău. Așa … și tu azi , joacă doar cine …. Noroc ca îți ții postul cald la Foita ca știai ca nu ești capabil să conduci un club ca Fc. A. Spor la treabă la foita la … părinții de … și … de……

 • Ionut spune:

  Cum naiba Vișan e șef de centru și el se antrenează la Foita unde s-a pomenit așa ceva. Lăcustă e la Fc. A și se antrenează pe Tablierul, Enache e antrenor la Fc. A la LPS și la Mărăcineni noi mai suntem normali la cap. Primăria știe ce se întâmplă. Vișan nu l-am văzut pe la stadion la un antrenament sau la un meci. El este la Foita toată ziua ca are două grupe. Păi dacă ești la Fc. A toți te antrenezi acolo sau doar prostii acolo și jmecherii în altă parte sau nu interesează pe nimeni de grupele celelalte

 • Mihai spune:

  Nu mă interesează ce face Vișan sau ce performante are dar la noi în România e regulă (ăia care nu joacă se cred mai buni ca ăia care joacă) pt ca părinții sunt subiectivi și nu văd realitatea ca nu se pricep la fotbal dar cred ca știu tot. Noi așa sunte ca nație tot timpul în orice domeniu suntem mai buni ca celălalt coleg sau prieten. Stați liniștiți ca nu se ajunge fotbalist în Liga1 decât pe valoare pe șpagă se poate juca maxim până la tineret după aia se pierd cei cu șpagă și își dau seama și părinții ca au investit degeaba în fotbal când trebuia investit în școală și în educație. Suntem o țară de oameni bolnavi asta e concluzia. Mai nou nu se mai pot face antrenamente din cauza părinților care sunt cu sutele pe la gard și se dau cu pararea. Vreți fotbal interzice-ți părinților să mai vină la antrenamente altfel va fi o luptă grea cu ei. Șoferi, mecanici, electricieni, zugravi. etc. se pricep la fotbal și se dau cu părerea despre alți copii

 • ANF/FRF/Scoala Federala de Antrenori spune:

  Domnilor, savanți/ părinți de copii fotbaliști!!!
  Atotștiutorii întregului proces complex de antrenament și competiție fotbalistică, “că, atât putem noi…, poporul latin, în propria cultură și auto-dezvoltare personală, să ne însușim abilitați de antrenori, de evaluatori ai evoluției de joc și performanțe, de etichetări și lipsite de realitate, de priceperi și manifestări polivalente, etc., fără a avea vreo competentă în procesul de antrenament și în calificarea de antrenor/antrenori de fotbal, pe diferite categorii de vărsată”, părinții ce-și însușesc în propria concepție, abilitați și competente de antrenori de fotbal = real, fenomene inutile în performanța copiilor, dar mai ales în manifestarea procesului de antrenament și relația antrenor – copii!!!!!

  Niciodată, în întreaga omenire, “foștii mari fotbaliști”, super-staruri ce au activat în întreaga performanța fotbalistică, de oriunde, pe întreg mapamondul, dacă, nu au investit în educația si dezvoltarea personală, NU AU CUM SA AJUNGĂ ANTRENORI DE FOTBAL, IN ACEIAȘI ORDINE DE IDEI, ABILITĂȚILE DE ANTRENORI, COMPETENTELE ȘI MANIFESTĂRILE DUPĂ OBȚINEREA CALIFICĂRILOR, SE EDUCA IN SCOLI DE SPECIALITATE, IN PROGRAME DE LICENTA ȘI MASTERAT DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR ȘI SUNT RECUNOSCUTE ȘI COMPLETATE, TOT PRIN PROGRAME DE STUDII/EDUCATIE ȘI PRACTICA DE ANTRENORAT, DE CĂTRE SFA/FRF/UEFA!!!

  Dl. PROFESOR / ANTRENOR, VISAN BOGDAN, ESTE SEF DE PROMOȚIE IN CADRUL LICENȚEI, B ȘI A PENTRU COPII ȘI JUNIORI, APRECIAT DE CĂTRE SPECIALIȘTII DOMENIULUI ȘI DE CĂTRE CADRE DIDACTICE UNIVERSITARE, CU ACORDAREA GRADULUI DE ÎNCREDERE RIDICATĂ IN MESERIA DE ANTRENOR!!!!!
  FOȘTII MARI FOTBALIȘTI, AI PITEȘTIULUI/ ARGESULUI/ROMÂNIEI, CARE N-AU INVESTIT O FĂRÂMA IN ESENȚA EDUCAȚIEI PERSINALE, DEZVOLTAREA PROPRIEI CULTURI, OBȚINEREA COMPETENTELOR DE PROFESORI/ANTRENORI DE SPECIALITATE, NU AU CE CAUTĂ IN ACEST DOMENIU, MAI MULT DECÂT ATÂT, N-AU NICI CEL MAI MIC DREPT, SĂ-ȘI DE-A CU PĂREA, DESPRE ACTIVITATEA ANTRENORILOR DE FOTBAL, LA COPII ȘI JUNIORI, CHIAR DACĂ SUNT PĂRINȚI DE COPII FOTBALIȘTI, TOTUL ESTE LOGIC, NUMAI CA, NE PLACE NOUA CA POPOR/COMUNIUNE DE PĂRINȚI, DE COPII FOTBALIȘTI, SA COMPLICAM LUCRURILE, CÂND NU AVEM PREOCUPAȚI CE AU LA BAZA EDUCAȚIA….!!!

 • Ionut spune:

  Ok ai dreptate are calități de Antrenor, a demonstrat la 4+1 si 6+1 Corect dar fotbalul se joacă 11+11 și până afi Șef Centru unde trebuie să conduci niște Anttenori unii cu licență PRO e cale lungă. Funcția lui de Șef este contestă și procedurile lui de a se antrena în altă parte și a face meditație la fotbal,nu mai vb de comportamentul lui foarte urat cu copii. Nu se contestă meseria de Antrenor și meritele lui dar la copii până în 12 ani să fim serioși nu duce-ti oamenii în eroare. Este un antrenor bun de copii atât.

 • Dan spune:

  La Vișan chiar se pune problema de Educație la cum se comportă și cum urlă și țipă la copii. Nu contestă nimeni performanțele lui la copii mici 4+1 și 6+1 dar mai mult de atâta nu a făcut și nu poate. Fotbalul este 11+11 și el la vârste mai mari e depășit ca nu știe să vb. Nu mai vb de Șef de Centru unde trebuie să conduci niște oameni, mai ales unii care au sute de meciuri în Liga1. El este bun la Școală Privată de unde a venit nu la un Club ca Fc. A. Ne dați exemple de niște cursuri la care participă , asta ține la prosti

 • Dana spune:

  Domnul Visan a venit la club cu niște copii care erau deja f,f buni la nivel național.Nu FC Argeș a ridicat acești copii,ci domnul Vișan.Nu știu ce se întâmplă la club,dar copiii,marea majoritate,îl iubesc enorm și nu ii agresează sau ceva de genul asta.Isi dorește performante și se enervează, e ceva firesc.E simplu sa arunci cu noroi,dar omul asta a venit cu niște performante în spate în ceea ce privește copiii lui pe care i-a antrenat de mici.Eu nu am simțit niciodată ca favorizează vreun copil sau altul,din contra ,ii pedepsește pe toți ca să poată scoate ce este mai bun din ei .

 • Matei spune:

  Domnul ANF/FRF/Școala Federală de Antrenori să înțelegem că acesta este un raspuns oficial al conducerii FRF,că aveți angajați care să meargă zi de zi ,365 zile pe an pe teren la antrenamente și meciuri și aveți poate procese verbale despre cum aplica Vișan metodele invatate de la FRF?
  Dacă nu este așa ,nici D-voastră nu aveți ce caută la Federatie cum nici Vișan nu are ce căuta șef la centru .
  Dacă vorbim despre evoluția,educația personala și caracterul lui Vișan „evoluția” lasă de dorit sau ați greșit persoana.
  Deci in concluzie domnul FRF nu poate nega că și un părinte care este șofer, mecanic sau electrician poate deveni antrenor de fotbal dacă evoluează personal prin scoala așa cum Vișan care NU ARE CARIERA DE FOTBALIST dar a devenit antrenor.
  Părinții sunt defapt „câini de pază” ai copiilor și văd zi de zi ce se întâmplă pe teren și lui Vișan nu ii acordă „gradul de încredere ridicata în meseria de antrenor”.
  Comentati numai pe lângă probleme domnul FRF mai bine va abtineati ,vreți să polisati rugina de pe Vișan dar e prea adâncă sa mai lucească.

 • AC spune:

  Sunt foarte multe comentarii și păreri date așa fără să se cunoască clar situația!
  Nu i -au apărarea nimănui, doar în ceea ce îl
  priveste pe d-nul Bogdan Visan vrea sa pecizez ca este dedicat în totalitate meseriei de antrenor și mai nou șef de centru.
  Iubește ce face, iubește copii și se dedică în totalitate fotbalului.
  Participă cu ei la meciuri, turnee pentru ca, copii antrenați de el să dobândească experiența jocurilor, competițiilor și pentru a pune în practică și antrenamentele făcute cu ei.
  Noi părinții plătim e adevărat turneele, dar dacă el nu ar merge cu copii și nu ar fi implicat, degeaba!

  Mulți dintre voi nu știți ca aproape niciodată nu este prezent la zilele onomastice ale celor dragi lui, fiind cu copii pe teren la antrenamente, jocuri sau turnee.
  Uneori la turnee stă in teren, frig, căldură toata ziua, fie ca are meciuri, fie sa observe alte echipe!
  Poate o sa spuneți ca ia banii pt asta?
  Nu, nu i-a banii, nu este plătit pentru turnee și timpul petrecut în teren- asta înseamnă dedicație!
  Și pe pile sau bani nu se joacă atâta timp cat vrei performanță, rezultate și ești dedicat!
  Și ca acestea ar fi multe de spus …

 • Cezar spune:

  Nu stiu daca isi pune cineva intrebari referitoare la lipsa performantelor din ultimii ani! Este evident ca acest centru nu produce nimic, dar este de inteles ca nu o poate face atata timp cat in locul unui antrenor cu prestanta si o cariera solida in spate, macar ca jucator, ne limitam la a numii sef la Centru de Copii si Juniori, paznici si necalificati!

  Treaba merge la club, asa cum merge de 33 de ani la partid. Sistemul PCR. ‘Pile, Cunostinte, Relatii’. Sa ai o clasa in plus decat trenul si este perfect!

 • Valentin Florin Grigore spune:

  Am vazut ca tot se vorbeste si se da vina pe parinti…..pai daca tu esti Antrenor si stii ce ai de facut nu apleci urechea la parinti…..daca apleci urechea la parinti inseamna ca nu esti antrenor(0)barat sau inseamna ca ai luat cascavalul de la ei😀😀😀.Asa ca hai sa nu mai dam vina pe parinti oameni buni…..ca am fost si eu junior o gramada de ani la Fc Arges si va spun ca mana pe inima ca nu jucau decat cei mai buni din echipa in primul 11,indiferent ca erau saraci sau bogati……si in 8,9 ani de juniorat va spun ca am avut 3 antrenori(Eduard,Barbulescu si Silvasanu)in tot acest timp au jucat doar cei mai buni…..si pe vremurile acelea mai comentau parintii pe margine…..dar cine.i baga in seama?Nimeni va spun eu😀😀😀…

 • Valentin Florin Grigore spune:

  Vizavii de cine conduce centrul de copii si juniori sau despre costurile pe care am inteles ca le cer parintilor ptr(turnee,deplasari,echipamente sau mai nou antrenamente individuale)nu este normal ptr un club asa de mare cum este Fc Arges…..pe timpul nostru va spun ca nu plateau parintii absolut nimic….dupa cum v.am relatat si mai sus am facut junioratul la Fc Arges 8,9 ani de zile……totul era platit de catre club(turnee,cazari la hotel,deplasari,cantonamente(mare,munte),echipamente de joc)urat ce se intampla acum iar banii care vin la acest club din consiliul local sau diferite sponsorizari se duc pe tot felul de fotbalisti mediocrii luati din afara si stam sa stoarcem parintii copiilor de bani🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️si mai avem pretentii sa scoatem fotbalisti de valoare🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Rusine

 • Andrei spune:

  Face turnee ca să mai ciupească niște bani de la organizatorii de turnee la fel cum i-a și de la Foita și de la meditații. Ați primit vreodată o factură de la cazare, teren, meditație etc.va spun eu nu. Un nimeni ca Vișan care le spală creierul unor părinți care cred ca îi va face fotbaliști câștigă 200 mil pe lună de la fraieri. Vă scoate ochii cu niște turnee cu echipe private unde se joacă cu copii grași cu handicap și cu fetițe, și voi fără creier aveți impresia ca ați câștigat dar cu cine cu neica nimeni. Să vedem performanță la 11-11 ca atunci începe fotbalul

 • Ionut spune:

  Se tot aude de PERFOMANTA lui Vișan in sus și jos cu cupe câștigate și diplome ,pai atunci căți joaca la echipa mare FCA din toate generațiile de copii antrenate de Vișan până acum și face fotbal de PERFORMANTA.
  In primul rand Vișan nu știe ce înseamnă PERFORMANTA pentru că nu a jucat fotbal de PERFORMANTA cum poate să învețe un copil fotbal ceva ce nu știe.
  Pai atunci dacă Vișan nu produce nicio PERFOMANTA și nu inspira copii să rămână sa joace fotbal de PERFOMANTA atunci toate cupele și diplomele pe care le are sunt egale cu 0 .
  Nu are calități de antrenor,pentru că nu are calități de a fi om,toate studiile și cursurile te ajuta sa evoluezi în meseria de antrenor,dar când îți lipsesc calitățile de a fi om degeaba.
  El joacă un rol că și actorii și trebuie să convingă populimea că este antrenor.
  Un antrenor inspira bucuria și sufletul a ce înseamnă fotbal dar tu când nu ești om nici antrenor nu ești sigur.

 • Ionut spune:

  Băi oameni buni voi sunte-ti bolnavi. Vorbiți de performanțe la 4+1 și 6+1. Ați fost la meciuri să vedeți cum se joacă, care e mai gras și mai mare îi dă pe toți la o parte și dă gol sau visați cai verzi pe pereți. Fotbalul înseamnă 11-11. Mutu,Neagă,Coman,Dica,Prepe,Năstase Etc nu au jucat 4+1 și 6+1. Este o invenție a Federație să poată lua copii de 4-5 ani ca să scoată bani de la părinți, înainte se practică fotbalul de la 10-11-12 ani și se juca direct 11-11 doar la turneele de sală se juca altfel. Acest individ Vișan păcălește niște oameni câștigând niște turnee cu echipe nou-name. Când a jucat cu Steaua la 6+1 a luat 8 și a zis ca desființează grupa de 2011. Nu va mai lăsați păcăliți de acest individ ca în momentul când vor trece la 11 jumate nu mai pot alerga și cealaltă jumătate nu gândesc ca jocul asta se joacă și cu capul nu numai cu piciorul cum cred unii. Alții nu vor ști să stea pe posturi ca nu sunt la 4+1 la grămadă. Așa ca băgați-i banii în școală ca șansele să ajungă fotbaliști sunt maxim 1%

 • Catalin spune:

  Bravo Cata,este in totalitate adevarat ceea ce spui!!!!! S-a spart „buboiul”???…Mai faceti un control amanuntit Ca s-ar putea sa fie nevoie de kimioterapie! Cu mai mult de 10 ani in urma am vrut sa intru in direct (nu am reusit) pe un post de televisione cand am vazut …vorbind in direct despre pedagogie profesionalism ce realizari si…… Ca la FC Arges nu exista asa ceva.Acel clan de la Pitesti de care vorbesti si tu,au avut tupeul sa-l implice si pe Cornel Penescu sa dea pentru ce?????! Sa devina Mihaita mare arbitru!! Argesul retrogradat in divizia H!!!! s Sa iasa si sa spuna Ca nu a cerut …! Vrei pe fito fotbalist? Vezi Ca pe autostrada la dealer este o Skoda (25-30.000€) …Au …deceni de la Pitesti, parinti si FC. Arges! V-a mai aduceti aminte cand au …inclusiv grupele de juniori chiar daca parintii nu au fost deaccord? Pe la Dacia, erau mai subtiri. La Gorgui se juca pe VHS! Tantaru si Burtila injurau Ca la usa cortului.,. Singurul care a venit de la Aripi si a luat Tineretul lui FCA,domnul Georgescu,Om cu mare calitate,alte metode,alte viziuni despre fotbal,antrnament si cum sa tratezi in primul rand un copil !Nu avem fotbal nu numai la Pitesti!!…Cangrena asta este peste tot in tara! Multi dintre acesti „antrenori” are trebui sa mearga precum struzii! Doar au …, decenii de la toti ,inclusiv de la statul Roman!Vrem echipe in fotbalul mare, echipe Nationale,Vrem romani nu straini Dar platim meditatii acestor nulitati! Aprofundati acest subiect si vom vedea Ca sigur este nevoie de kimioterapie la nivel National!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90