Donaris 930 x 122

accident mortal

    El este băiatul de 20 de ani, mort în teribilul accident. Era un geniu al roboticii

    Update, ora 12:17

    El este băiatul de 20 de ani care a murit în urma accidentului teribil produs în Pasajul Michelangelo din Timișoara.

    Citiți și: Tineri morți în accident! Situații de urgență, oameni răniți și pagube materiale

    Dănuţ era un geniu al roboticii şi campion mondial, notează Antena 3 CNN. Acesta făcea parte din echipa de robotică Delta Force și a câștigat campionatul mondial din Statele Unite.

    Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

    Alături de Dănuț, s-a stins din viață și Iulia, o tânără tot în vârstă de 20 de ani. Aceștia se aflau pe bancheta din spate a maşinii conduse de prietenul lor în vâsrtă de 19, care obținuse permisul de conducere în luna decembrie a anului trecut.

    Știrea inițială, ora 08:35 – Doi tineri de 20 de ani, o fată și un băiat, morți într-un accident teribil! Mașina lor a fost zdrobită!

    Azi-noapte, un accident tragic s-a produs pe străzile din Timișoara. Doi tineri de 20 de ani și-au pierdut viața.

    Mașina în care se aflau era condusă de un tânăr de 19 ani, care își luase permisul în urmă cu două luni, notează StirileProTv.ro.

    Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit zidul unui pasaj subteran din oraș. Din sensul opus a venit un camion care nu a mai putut să evite impactul.

    Mașina s-a rotit, după care a fost lovită de camion în partea din spate.

    Potrivit sursei citate, pasagerii de pe bancheta din spate, o fată și un băiat în vârstă de 20 de ani, au fost uciși pe loc.

    Șoferul și băiatul care stătea în dreapta lui au fost scoși din caroseria mașinii de echipele de descarcerare. Din fericire, aceștia au scăpat cu răni ușoare și au fost transportați la spital.

    Camionul care a fost implicat în accident este al societății de transport în comun, iar în el se aflau cinci persoane care mergeau la un depou. Pasagerii spun că șoferul a venit cu viteză mare și nu au mai avut cum să evite impactul, mai notează sursa citată.

    Sursă foto: Antena 3 CNN

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Un comentariu

    • Daniel spune:

      Dar nu ne arăți și pe șofer care face cascadoria în urma căreia mor două persoane, sunt rănite două și pagube de zeci de mii lei? Sau poza părinților șoferului care devin complici la dublu-omor?

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3