930 x122 grota rece

accident mașină poliție

El este bărbatul care a făcut praf o mașină de Poliție, beat fiind! S-a panicat și a fugit!

Update, 2 februarie, ora 12:58

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident cu o mașină a Poliției, în Prundu

„În ziua de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Bascov.

 

Citiți și: Accident grav cu 5 mașini. A furat mașina bunicii și a lovit în plin autospeciala de Poliție

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, bărbatul, în timp ce conducea o autoutilitară, ar fi avariat o autospecială de poliție, repartizată Secției de Poliție Rurală Bascov, care se afla staționată pe DN 7C, în apropierea sediului secției de poliție și nu a oprit la locul faptei.

În urma verificărilor ulterioare, polițiștii l-au identificat pe conducătorul autovehiculului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta se află sub influența alcoolului.

Având în vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, 20 ianuarie, ora 14:18 – Argeș. Mort de beat a făcut praf o mașină de Poliție și a fugit!

În dimineața zilei de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, o autospecială de poliție, repartizată Secției de Poliție Rurală Bascov, care se afla staționată pe DN 7C, în apropierea sediului secției de poliție, a fost avariată, de către o autoutilitară, al cărei conducător auto nu a oprit la locul faptei, transmite IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului în cauză, bărbat de 35 de ani, din Bascov, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta se află sub influența alcoolului.

Având în vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Antena24.ro spune:

    Faina treaba,acum are si de platit pagube si plata cu libertatea

  • et spune:

    In apropierea sectiei de politie Bascov e deschis un stabiliment unde noaptea se fumeaza de toate … poate de aia era coducatorul ametit.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90