930×122 CUMPANA 5

accident

El este șoferul care a dat peste o gravidă pe zebră și a fugit fără nicio remușcare

Update, ora 14:16

El este șoferul care a lovit cu mașina o gravidă pe o trecere de pietoni din București, a părăsit locul accidentului și a încercat să fugă din țară, notează Antena 3.

Citiți și: Pitești. Accident cu un autobuz Publitrans și două mașini

Bărbatul, cetăţean străin, a fost prins în această dimineaţă pe aeroportul din Cluj-Napoca și a fost reținut de polițiști.

Citiți și: Argeș: Accident cu două mașini. Femeie transportată la spital

Știrea inițială, ora 11:29 – Tânără însărcinată, lovită grav pe trecerea de pietoni! Șoferul a fugit!

Un accident grav a avut loc joi seara în Capitală. O tânără însărcinată în 8 luni a fost lovită grav de o mașină în timp ce traversa strada.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3.

După ce a lovit-o pe femeie, șoferul a părăsit locul accidentului și a încercat să fugă din țară, notează Digi24.

Victima a fost transportată la Spitalul Pantelimon, în stare de conștiență, cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din nefericire, femeia a pierdut sarcina, deși mai avea doar aproximativ o lună până ar fi trebuit să nască.

Potrivit sursei citate, șoferul autovehiculului a fost prins vineri dimineață, pe Aeroportul din Cluj-Napoca, când încerca să fugă din țară.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția.

Sursă foto: Antena 3

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90