930 x122 grota rece

alex deonise

ELEV DE LA ”BRĂTIANU”, SOLICITARE CĂTRE PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI PREFECTURĂ

Elev de la „Brătianu”, solicitare către Primăria Pitești și Prefectură.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Alexandru Deonise (foto), elev al Colegiului Național ”I.C. Brătianu” din Pitești și președinte al Consiliului Județean al Elevilor Argeș, a înaintat o sesizare către Instituția Prefectului Argeș. Alexandru precizează că Statutul Elevului nu este respectat de Primăria municipiului Pitești, mai precis articolul care face referire la drepturile sociale ale elevilor.

”În Pitești elevii beneficiază de o reducere de 50% la abonamentul lunar pentru transportul local în comun doar pentru o singură linie, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local din anul 2016 (n.r. – click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În calitate de reprezentant al elevilor din Argeș, am înaintate o sesizare scrisă către Prefectură prin care cer să se respecte Statutul Elevilor, care prevede un tarif redus cu 50% pentru tot transportul local în comun, nu numai pentru o singură linie. În Brașov, de exemplu, elevii beneficiază de gratuitate pentru transportul local în comun.”, declară pentru ePitești Alexandru Deonise.

Sesizarea, cel puțin în mediul online, a fost adresată și reprezentanților municipalității piteștene: ”Consiliul Județean al Elevilor Argeș, unică structură de reprezentare a elevilor din județ, face apel către Primăria Municipiului Pitești spre a remedia problema creată.

Această inițiativă face parte din campania ”Noi pentru TINEri” a Consiliului Județean al Elevilor Argeș, care își propune, printre altele, să rezolve problemele cu care se confruntă elevii din județ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3