EcoMoto 930×122

costin d nenitescu

ELEVI DE LA ”NENIȚESCU”, RECLAMAȚI: „ȚIPĂ, FAC MIZERIE, SUNT AGRESIVI”

Un piteștean care locuiește în vecinătatea Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” (fostul Liceu de Chimie) din cartierul Prundu ne reclamă comportamentul necivilizat pe care l-ar avea unii elevi ai acestei unități de învățământ.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

”De câțiva ani buni ne confruntăm cu acești elevi, care sunt lăsați să facă ce vor de către conducerea colegiului. Pe tot parcursul săptămânii, în pauze, sunt lăsați să iasă din instituție ca să fumeze și ca să își bea cafeaua.

Elevii lasă mizerie în urma lor și deranjează liniștea publică încă de la primele ore ale dimineții și până seara târziu, când se termină programul. Țipă, ascultă muzică la boxe portabile sau la mașină și se leagă de copii și de oamenii în vârstă. Dacă încerci să le atragi atenția, devin foarte agresivi.”, se arată în mesajul primit de ePitești.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Am luat legătura cu conducerea instituției de învățământ pentru a obține un punct de vedere cu privire la cele reclamate. Cristiana Crețu, director al colegiului, declară pentru ePitești că elevii respectă un regulament în timpul orelor de curs și că ”dincolo de poarta liceului nu putem interveni. Avem inclusiv firmă de pază, care este la poarta liceului, dar mai departe nu intră în atribuțiile instituției de învățământ. (…)

Sunt 1.119 copii, sunt foarte mulți! Noi le-am explicat de multe ori cum trebuie să se comporte, încercăm să le facem educație. Elevii și semnează un proces verbal legat de protecția muncii și de comportament, dar mai este și treaba părinților.”

Cât despre mizeria pe care ar face-o elevii în zonă, directorul Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” afirmă că instituția pe care o conduce chiar a cumpărat, din bugetul său propriu, coșuri de gunoi, care au fost montate în fața liceului, pe domeniul public.

Reamintim că ne puteți trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90