930×122 CAPRA 5

elevi

Elevi prinși la „păcănele” pe calculatoarele din laboratorul de informatică

Elevi prinși la „păcănele” pe calculatoarele din laboratorul de informatică

Citiți și: Surpriză într-un oraș: Strada Pitești – Nu, nu este în Argeș cum te-ai fi așteptat

La Școala Gimnazială nr. 1 Balș din Olt s-a desfășurat zilele trecute, un exercițiu de reacție la cutremur, având în vedere cutremurele din Gorj resimțite în mai multe zone din țară.

Conform scenariului, cutremurul i-a surprins pe elevi în pauză, în diverse locuri din școală, fiind testată reacția acestora și a cadrelor didactice.

Citiți și: Mâine este o zi MARE și DECISIVĂ. Ce urmează este și mai IMPORTANT

Fotografiile cu elevii au fost postate pe contul oficial al școlii. Printre acestea, și o poză, ulterior retrasă, din cabinetul de Informatică al școlii.

În fotografie se văd elevii adăpostiți sub bănci, iar pe bancă sunt calculatoarele deschise. Profesorii care au postat imaginea nu au observat că elevii aveau deschise calculatoarele pe un site de jocuri online, elevii jucând „Burning Hot”, transmite adevărul.ro.

Mai multe informații, AICI.

Foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3