New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural pitești

Emoții greu de descris în cuvinte! Se întâmplă ceva extraordinar

Emoții greu de descris în cuvinte! Se întâmplă ceva extraordinar

Citiți și: Pitești: Centrul orașului, neîncăpător! Mari artiști urcă pe scenă, ACUM!

Piteștiul găzduiește în aceste zile un eveniment muzical deosebit, Concursul Internațional de Muzică pentru Copii și Tineri „Golden Tulip” Pitești 2024.

Emoționați, părinții vor avea ocazia să-și susțină copiii în timp ce vor performa în fața unor mari artiști.

Citiți și: Eveniment marcant, de gală, în Pitești!

Peste 50 de copii și adolescenți din România, Republica Moldova, Italia și Bulgaria participă la acest prestigios concurs.

Evenimentul se desfășoară în perioada 17 – 18 mai, sub egida Zilelor Municipiului Pitești – Pitești Fest.

Astăzi, pe scena Filarmonicii din Pitești, se desfășoară etapa probelor de concurs conform următorului program:

 – 10:00 – 12:00: Grupele 7-9 ani și 10-12 ani (33 de concurenți)

 – 12:30 – 14:30: Grupele 13-15 ani și 16+ ani

Sâmbătă, 18 mai, pe scena din Piața Primăriei, va avea loc Gala Concursului Internațional de Muzică pentru Copii și Tineri „Golden Tulip”, începând cu ora 16:30.

Emoții greu de descris în cuvinte! Se întâmplă ceva extraordinar

Evenimentul va include festivitatea de acordare a premiilor, recitaluri de excepție și un concert extraordinar susținut de artiști consacrați:

 – Tudor Turcu

 – Doru Todoruț

 – Mezzosoprana Adina Sima

Concursul Internațional de Muzică „Golden Tulip” Pitești 2024 este organizat de Asociația „Musicando con Adina Sima” și Primăria Municipiului Pitești.

Acest eveniment face parte din seria de manifestări dedicate Zilelor Municipiului Pitești, aducând în prim-plan tineri talentați din diverse țări și promovând muzica de calitate.

Concursul „Golden Tulip” este o oportunitate remarcabilă pentru tinerii muzicieni de a-și demonstra talentul și de a câștiga recunoaștere internațională.

Participanții se vor întrece în interpretări muzicale, punându-și în valoare abilitățile artistice în fața unui juriu de specialitate.

Publicul piteștean și toți cei prezenți la eveniment sunt invitați să se bucure de momente muzicale inedite și să susțină tinerii artiști în demersul lor artistic.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv/Filarmonica Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3