930×122 CAPRA 5

mihaela furtună

    ePitești și Mihaela Furtună: Colaborare de excepție pentru dezvoltare personală

    ePitești și Mihaela Furtună: Colaborare de excepție pentru dezvoltare personală

    Citiți și: Cum alegi un profesionist în dezvoltarea potențialului uman?

    „Când te decizi să îți aduni bucățile de suflet, ca pe niște cioburi sparte și împrăștiate în mii de direcții, abia atunci, puterea ta devine putere personală.”

    Este declarația unei foste moderatoare TV, cunoscută publicului argeșean.

    A ales să lase în spate cariera de jurnalist de televiziune, la care a renuțat în urmă cu 10 ani, și a pornit într-o călătorie a descoperirii de sine, reinventându-se.

    Mihaela Furtună a acceptat propunerea noastră de a veni periodic cu conținut și expertiză, aici, pentru cititorii ePitești.

    Ne inspiră azi, în calitate de Facilitator motivațional – Consilier pentru Dezvoltare Personală – Coach – Creator de cursuri online pentru elevi de Orientare în Carieră și de Descoperire a Vocației.

    După 12 ani de studii în domeniul dezvoltării potențialului uman a obținut mai multe certificări

    Vorbim despre Coach cu competențe în Programare Neuro – Lingvistică, Consilier Orientare privind Cariera, Trainer în programe de citire optimizată și Formator ANC.

    Pasionată să înțeleagă ce se află în spatele succesului oamenilor, dar și ce face diferența dintre un om sigur pe el și unul care înregistrează eșec după eșec, stagnare și nesiguranță, Mihaela ne-a mai împărtășit:

    „Unii dintre noi ar putea spune că dintr-o ulcică spartă nu îți mai poți astâmpăra setea. Dar omul are o capacitate de regenerare și de restructurare a minții fabuloasă! O singură condiție i se impune: să caute schimbarea și să o și provoace.

    Cred cu toată tăria în dezvoltarea potențialului uman! În ultimii ani, am învestit timp și pasiune în proiecte educaționale, adresate atât viitorilor profesioniști, dar mai ales copiilor și părinților.”

    Este preocupată constant de zona îmbunătățirii relațiilor dintre părinți și copii.

    Mihaela Furtună a creat un curs dedicat părinților de adolescenți și adolescenți în devenire.  Și îl oferă gratuit.

    Programul „Cum să-ți faci un obicei să-ți inspiri copilul zilnic? – Cum faci din copilul tău un aliat?” a ajuns deja la sute de părinți.

    Și asta numai în anul 2022.

    ePitești și Mihaela Furtună: Colaborare de excepție pentru dezvoltare personală

    De asemenea, are un curs pe o platformă educațională.

    „- Ce te faci când vei fi mare? 6 paṣi spre îndeplinirea visurilor” – este un curs de orientare în carieră, în format inedit, video, creat de Mihaela şi care se găseşte pe cea mai mare platformă educațională din România, dedicată elevilor din clasele V-XII.

    Fosta moderatoare TV inspiră și ghidează părinți care doresc o viață mai bună pentru ei și pentru copiii lor. Oferă sprijin și consiliere pentru creșterea și consolidarea încrederii în sine, a motivației, a conectării cu sine și cu ceilalți.

    Ne-a mărturisit că în urmă cu trei ani a creat un curs dedicat copiilor abandonați și orfanilor.

    Pornind de la principiul Gând – Emoție – Acțiune, cursul îi ajută pe participanți să își rescrie conceptul de sine.

    Totodată, și să își construiască încrederea și să își manifeste puterea personală.

    Mihaela Furtună poate fi contactată la adresa contact@mihaela-furtuna.ro, dar și pe pagina de Facebook: AICI sau în grupul privat de părinți: AICI

    Rămâneți conectați, va reveni curând în paginile ePitești.ro cu articole inspiraționale și transformaționale.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90