930 x122 grota rece

craiova

Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Este haos pe drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Citiți și: Oficial, în Argeș. Trafic închis, nicio mașină nu are acces mâine

Coada pe câțiva kilometri pe drumul expres Craiova-Pitești din cauza unui accident rutier.

Pe drumul expres Craiova-Pitești (sens spre Pitești), o coadă de câțiva kilometri s-a format recent, afectând traficul în zona respectivă.

Citiți și: Lăsați-vă mașinile acasă! Ce a fost ieri este „pistol cu apă”! Urmează coșmar!

Incidentul a avut loc spre finalul porțiunii de drum între Slatina și Pitești, iar cauza principală este un accident rutier petrecut în apropierea acestei secțiuni.

Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Totodată, situația este complicată și de faptul că mulți oameni se întorc spre casele lor în urma încheierii vacanței de Paște.

Astfel, fluxul de trafic este crescut, iar întoarcerea spre destinații este îngreunată de congestia din zonă.

Coloana de mașini se întinde pe kilometri întregi.

Până în prezent, autoritățile competente nu au emis un anunț oficial cu privire la situația actuală de pe drumul expres Craiova-Pitești.

Se așteaptă ca echipele de intervenție să intervină pentru remedierea situației și restabilirea traficului în cel mai scurt timp posibil.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie precauți și să respecte indicațiile autorităților rutiere pentru a evita eventualele incidente suplimentare în contextul traficului aglomerat.

Vom reveni cu informații actualizate pe măsură ce vor apărea noi detalii despre situația de pe drumul expres Craiova-Pitești.

Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90