930×122 CAPRA 5

Idea Bank

bănci

Este oficial! Dispare una dintre cele mai cunoscute bănci din România

În luna octombrie a anului trecut, Consiliul Concurenței anunța că a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania intenționa să cumpere o altă bancă din România – Idea Bank şi, indirect, Idea Investment S.A., Idea Leasing IFN şi Idea Broker de Asigurare.

De asemenea, în vara anului trecut, Banca Transilvania a preluat, în schimbul sumei fabuloase de 43 de milioane de euro, pachetul integral de acţiuni deţinut de polonezii de la Getin Holding la Idea Bank, inclusiv participaţiile din cadrul societăţilor Idea Investment, Idea Leasing şi Idea Broker de Asigurare, notează Impact.ro.

Potrivit sursei citate, procedura se va încheia pe 13 iunie, când va fi finalizată cesiunea către Banca Transilvania a contractelor încheiate de Idea Bank cu clienţii săi.

De curând, reprezentanții Băncii Transilvania au anunțat primele servicii disponibile pentru clienții Idea Bank începând din data de 18 aprilie și anume: folosirea bancomatelor BT, plata ratelor la Banca Transilvania şi un Call Center dedicat.

Totodată, clienţii Idea Bank pot achita ratele aferente creditelor de la Idea Bank inclusiv în sediile BT, precum şi prin self-banking, la aparatele BT Express, pe baza codului de bare de pe documentele aferente generate de Idea Bank.

Din 14 iunie clienţii Idea Bank care devin clienţi BT vor putea accesa produsele şi serviciile exclusiv prin Banca Transilvania.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3