EcoMoto 930×122

Iryss Țurlea

Este piteșteancă și la doar 13 ani cântă, dansează și joacă în filme

La vârsta de doar 13 ani, piteșteanca Iryss Țurlea se poate numi deja un artist complet. Cântăreață, dansatoare, dar și actriță.

În urma cu doi ani, a luat naștere proiectul ”Iryss” realizat împreuna cu producătorul ei muzical Omar Secada și profesoara de canto – Anda Dimitriu, iar de curând s-a lansat pe piața muzicală cu primul ei single “Por Aqui”.

Povestea din spatele clipului a fost realizată în colaborare cu Doru Todoruț de la cunoscuta trupă Deepcentral și Răzvan Salasan. Lansarea piesei și a clipului a fost făcută în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de pe postul de televiziune Antena 1.

PASIUNEA PENTRU MUZICĂ, MOȘTENITĂ DIN MAMĂ-N FIICĂ

Pasiunea pentru muzică a moștenit-o de la mama sa, care este absolventă a unei școli muzicale. Iryss a început să-și contureze latura artistică și tot ceea ce ține de muzică de la vârsta de 5 ani, deși mama sa susține că fata a fost atrasă de acest domeniu încă de pe la vârsta de 3 ani.

„De când era micuță cântam și dansam împreuna , zilnic, eu descoperind potențialul ei cu fiecare zi mai mult!”, ne-a declarat Ana Maria Paraschiv, mama lui Iryss.

În prezent, Iryss s-a mutat în București împreună cu mama ei, învață la o școală din Sectorul 1, iar în fiecare zi după terminarea cursurilor muncește din greu pentru visul său. Merge la cursuri de canto, pian, teatru și la multe alte activități care o ajută să se dezvolte pe plan artistic.

MARELE PREMIU LA ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS

La vârsta de 9 ani, tânăra artistă a participat la primul ei concurs „Romanian Kids Music Awards” de unde s-a și întors acasă cu două mari trofee, unul câștigat pe secțiunea de vârstă, iar celălalt pe secțiunea pop.

Muzica nu este singurul domeniu în care fata excelează. O altă pasiune la care muncește să o transforme în profesie este actoria.

În prezent, Iryss merge la cursurile de teatru din cadrul Academiei Buftea, avându-l ca trainer pe tânărul și cunoscutul actor Daniel Nuță. Aceasta a urcat pe scena teatrului Țăndărică, având un rol într-o piesă de teatru, iar ulterior a jucat și într-un scurtmetraj, realizat de Academia Studiourilor Buftea.

Acum, un alt proiect important bate la ușă. În luna mai a anului ce vine, Iryss urmează să joace într-un alt scurtmetraj, care se va filma în Cannes, chiar la studiourile Cannes Film.

Cântăreața noii generații pregătește surprize pentru cei care o urmăresc, atât proiecte muzicale, cât și apariții televizate. O nouă piesă și un nou clip sunt pe drum. Acestea vor fi lansate la începutul anului 2022.

Cei care vor să fie la curent cu surprizele pe care tânăra le pregătește, o pot urmări atât pe pagina de Facebook – IRYSS Official, cât și pe canalul său de Youtube – IRYSS.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3