930×122 CAPRA 5

eficientizare energetică

Este vital! 1 milion € pentru Pitești. Ce se schimbă în oraș

Pitești. Proiect de 1 milion €. Se schimbă tot în oraș!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Consilierii locali ai municipiului vor avea de votat, în ședința ordinară de astăzi, un proiect care prevede „Creștere eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiul Pitești – Etapa II”.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Concret, este vorba despre aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de investiții.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5 milioane de lei, mare majoritatea a banilor fiind de la Administrația Fondului pentru Mediu.

Contribuția municipalității piteștene ar urma să fie de puțin peste 132.000 de lei.

În cadrul acestei etape a proiectului vor fi înlocuite 888 de corpuri de iluminat. După instalarea corpurilor de tip LED, autoritățile se așteaptă la o economie de energie de cel puțin 25 de procente.

Becuri de tip LED vor fi montate în zone precum Parcul Ștrand, Parcul Prundu, pe Exercițiu, pe străzile Războieni, Calea Bascovului, Calea Câmpulung, dar și în parcări.

Foto principal: Facebook/Pitesti/Mihail Oprescu, foto secundar : arhivă/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Vlad spune:

    Mai vrem semafoare!

  • Anonim spune:

    Acuma vrea să economisească energia consumată de semafoarele montate fărâ rost ? Prea mare pălăria de primar pentru capul lui !

  • Geo spune:

    Domnilor de la Primarie, nu mai ziceți nimic de Planul de Urbanism.General expirat din 2009 și pentru care sau încheiat 2 contracte cu doua firme . Primul.cu Altrix care trebuia sa predea lucrarea de vreo 10 ani, dar pentru care au fist plătite câteva miliarde. Al doilea cu o firma din Târgoviște, Areal Design Srl care a primit 1700 000 lei su care trebuia sa predea lucrarea în 2021 . Acum nu.avem ordine în construcții . Totul se face numai cu interes și numai cum vor cei cu bani. Rușine!

  • Constantina Vasilescu spune:

    Nu ,se schimba doar becurile .
    Ce investiții se f ac ?
    Sper sa va ajunga banii pentru lieduri.

  • Nelu spune:

    Din 1 mil de € câti se duc la voi in buzunare??
    De corupție și hoție NU mai scăpăm niciodată
    😡😡

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3