930 x122 grota rece

anm

ESTIMĂRI DE VREME PENTRU ARGEȘ. CE NE AȘTEAPTĂ

Estimări de vreme pentru Argeș. Ce ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până duminică, 15 iulie 2018).

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

În regiunea Muntenia și în județul Argeș, în această săptămână, potrivit sursei citate, media temperaturilor maxime diurne va crește ușor de la o zi la alta, până spre 30 de grade Celsius.

Ulterior, maximele vor scădea ușor spre o medie de 27…28 de grade în zilele de 8 și 9 iulie, ca mai apoi să crească din nou ușor, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, până spre valori de 30…31 de grade.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Temperaturile minime nocturne vor crește de la valori medii de 12 grade în prima zi a intervalului, până către 16 grade pe 7 iulie. Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză (15 iulie), variațiile vor fi nesemnificative, informează ANM.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 6-12 iulie, iar în restul intervalului doar trecător vor mai exista condiții să plouă slab.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90