New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria

Eveniment de proporții la Pitești Arena

Eveniment de proporții la Pitești Arena

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Astăzi, cu începere de la ora 17.00, va avea loc meciul internațional de volei feminin dintre România și Cehia, la Sala Sporturilor Pitești Arena.

Pentru o mai bună desfășurare a meciului și pentru evitarea incidentelor, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș vine cu următoarele recomandări:

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

,,Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei feminin, Golden League, dintre România și Cehia

Jandarmii argeșeni vor fi prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului internațional de volei feminin, Golden League, dintre România și Cehia, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor Pitești Arena.

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în Sala Sporturilor Pitești Arena se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Eveniment de proporții la Pitești Arena

Accesul publicului se realizează pe bază de bilete sau invitații, începând cu ora 15.00.

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

– deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

– afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

– accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;

– aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.”, se arată în comunicatul de presă transmis de IJJ Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3