930 x122 grota rece

cardiolog

Excepțional! A fost la Școala „Matei Basarab”, acum salvează viețile oamenilor

Excepțional! A fost la Școala „Matei Basarab”, acum salvează viețile oamenilor

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Școala Gimnazială „Matei Basarab” din Pitești are foști elevi cu care se mândrește.

Printre aceștia este și Adrian Sturzu. Este, în prezent, medic cardiolog. „Suntem mândri de fostul nostru elev! Felicitări și succes în carieră!”, au transmis reprezentanții școlii piteștene.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Înainte a de începe studiile universitare, a fost elev și al Colegiului Național „Ion C. Brătianu”.

A trecut, astfel, pragul, celor mai prestigioase unități de învățământ din municipiul Pitești.

Recent, și-a început activitatea la o cunoscută clinică din Capitală.

Reprezentanții clinicii fac o prezentare, pe larg, a tânărului cardiolog.

„Dr. Adrian Sturzu face parte din noua generație de medici cardiologi. Este implicat în proiecte de cercetare științifică și studii clinice la mai multe spitale de prestigiu din București.

Și desfășoară o bogată activitate didactică la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, pe care a absolvit-o în 2017.

Excepțional! A fost la Școala „Matei Basarab”, acum salvează viețile oamenilor

În prezent, este doctorand și asistent universitar la U.M.F “Carol Davila”. Predă cursul “Urgențe medicale”, pentru studenții de anul 6, și “Pneumologie”, pentru studenții de anul 4.

Este implicat în activități de cercetare clinică și experimentală la Spitalul Clinic de Urgență, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Și-a făcut rezidențiatul la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C. C. Iliescu” și la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”, București.

În timpul studenției/rezidențiatului, a activat și ca voluntar SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca.

Împreună cu alți colegi din București și din țară, a contribuit la implementarea mai multor proiecte cu impact major asupra sistemului de urgență.

Pentru a le putea oferi pacienților un diagnostic precis și cele mai bune tratamente, dr. Adrian Sturzu este în contact permanent cu ultimele noutăți medicale la nivel mondial, are o prezență susținută la workshop-uri, simpozioane, conferințe și congrese naționale și internaționale de cardiologie și medicină internă.

Este membru al Societății Române de Cardiologie si al Societății Europene de Cardiologie.

Dr. Adrian Sturzu face parte din echipa de medici care a reprezentat România la Examenul European de Cardiologie.

Anul trecut, a fost pentru prima dată când România a fost introdusă ca țară participantă la acest examen. Iar medicii participanți au fost selectați de Societatea Română de Cardiologie.”

Foto: Facebook

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90