Donaris 930 x 122

agro argeș

Exclusiv. Așa ceva nu mai există în Argeș! Marea deschidere, joi

Exclusiv. Așa ceva nu mai există în Argeș! Marea deschidere, joi

Citiți și: Unic în Argeș și regiune!

Un loc în care atât fermierii, cât și deținătorii de mici gospodării să găsească tot ce au nevoie era o dorință neîmplinită. Până acum. Pentru că o inițiativa privată schimbă total realitatea.

Multe într-un singur loc

Pe o suprafață de 1500 mp, în comuna Albota a fost amenajat un magazin care va fi pe placul celor care muncesc pământul: Agro Argeș!

Privilegiu

Un tânăr încrezător în forțele sale, Nicu Ciobanu, manager al firmei  Agro Argeș a cumpărat o hală, a reamenajat-o, a dotat-o corespunzător și a adus câteva mii de articole.

Exclusiv dedicate celor care dețin suprafețe mai mari sau mai mici de teren. În principal sutelor de fermieri argeșeni care sunt privilegiați.

Pe meleagurile noastre există acest magazin unic în toată regiunea. Cel mai „apropiat” este în…Ialomița.

De toate pentru toți

Începând de joi, 26 octombrie, agricultorii vor avea la dispoziție acest magazin în care vor găsi utilaje și piese de schimb pentru ele, mașini agricole, dispozitive, echipamente, unelte de grădinărit, vopseluri și tot ce trebuie pentru tractoare, haine și încălțăminte specifice, până și jucării tot din gama agricolă.

3…2…1…Start!

Joi, la prânz, va avea loc inaugurarea oficială. La eveniment vor participa reprezentanți ai partenerilor, ai firmei Kramp, ai Băncilor Transilvania și TBI, invitați fiind atât primarul comunei, cât și membri din conducerea Consiliului Județean și ai Direcției Agricole Argeș.

Sprijin eficient

Pe lângă faptul că pot cumpăra produse din oferta bogată a magazinului, agricultorii vor primi sfaturi. „Se asigură consultanța necesară celor care vor să facă un credit pentru achiziționarea unui tractor ori a altui utilaj” declară managerul. Un sprijin eficient pentru fermieri mai ales.

Sistem performant

În cazul în care un produs solicitat nu se află pe stoc, în doar 24 de ore a unei zile lucrătoare, articolul respectiv ajunge în magazinul de la marginea Piteștiului. Un sistem performant este deja pus la punct. Nimeni nu va pleca nemulțumit, dintre cei care vor trece pragul Agro Argeș.

 

Pariu

Tânărul și entuziastul manager pariază pe un succes al magazinului său. Obținut în timp, prin răbdare, muncă și profesionalism.

Nicu Ciobanu este convins că își va forma o clientelă fidelă și oamenii nu vor mai fi nevoiți sa străbată distanțe imense pentru a-și cumpăra cele necesare în fermă ori în mica lor gospodărie.

Prețurile practicate sunt accesibile, lucru pe care îl vor constata cunoscătorii, cu plăcută surprindere.

„Ferma jucăriilor”

Cu siguranță nu va trece mult timp până când chiar și cei mici își vor îndrepta pașii spre magazinul din Albota.

Există multe surprize pentru ei. Deja părinții lor accesează site-ul Ferma jucăriilor, iar succesul la public este evident.

Premii

Cei pasionați de agricultură au posibilitatea de a câștiga câteva premii constând în vouchere chiar joi 26 octombrie la ora 11. După deschidere va avea loc tragerea la sorți pe baza unor taloane gratuite primite de cei care vin să viziteze.

Plus

Agro Argeș  este un proiect interesant care se concretizează pentru prima dată în județul nostru. Un plus pentru Argeș, pentru producătorii agricoli care contribuie la bunul mers al economiei noastre.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Ion Marian Dumitru spune:

    Deși inaugurarea are loc de Sf Dumitru, vă pot spune că acest magazin funcționează de mai mult timp și am cumpărat de aici multe piese de schimb pentru utilaje agricole atât românești cât și de import. Calitatea, prețurile și serviciile sunt ireproșabile.
    Vi-l recomand din toată inima.
    Felicitări managerului și întregului colectiv.
    ION MARIAN DUMITRU PFA.

  • Constantin CIOBANU spune:

    un magazin unde găsești de toate pentru agricultura,grădină etc.si nu numai !!!
    Recomand cu încredere încredere!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90