New Profesional Consult 930 x 122

expo parc

EXCLUSIV! CELE MAI ZGOMOTOASE ZONE DIN PITEŞTI

Autorităţile locale din Piteşti au întocmit o hartă de zgomot a municipiului, după ce au făcut măsurători pentru a determina zonele cu probleme la acest capitol.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cum zgomotul generat de activitatea industrială s-a redus în timp, cea mai importantă sursă de disconfort a rămas traficul rutier, în creştere de la an la an.

Rezultatele măsurătorilor arată că zonele din Pitești în care nivelul maxim admis de decibeli este depășit sunt Nord, bulevardul Petrochimiştilor, Grădina Publică din Centru (fostul parc 1907) şi Expo-Parc. De exemplu, în zona Nord a fost înregistrat un nivel de zgomot de aproape 68 de decibeli, în condiţiile în care maximum acceptat este de 64 de decibeli. Pentru Grădina Publică şi Expo-Parc maxima admisă este de 45 de decibeli, dar măsurătorile au înregistrat 58 de decibeli!

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Montarea unor materiale fonoabsorbante și plantarea de copaci ar reprezenta soluții pentru reducerea în aceste zone a nivelului de zgomot.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Alexandru Tamaianu spune:

    Ati uitat zona centrala, exact intersectia Banco-Rex…dupa ce am dus munca de lamurire cativa ani cu taximetristii stationati, mari iubitori de manele, indiferent de ora, am fost invins de salvarile si masinile cu sirene, in special politie care o pun in functiune cu mare sarg exact in zona respectiva, sirenele fiind setate pe regim autostrada, nu city, deci galagie mai mare, ca cine are sirene, poate …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90