EcoMoto 930×122

demolare

Exclusiv. Cine este tânărul milionar care „distruge” stadionul „Nicolae Dobrin”

Exclusiv. Cine este tânărul milionar care „distruge” stadionul „Nicolae Dobrin”

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

În perioada următoare va începe demolarea stadionului ,,Nicolae Dobrin”

Contractul pentru desființarea imbilului a fost semnat de reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

În același loc se va realiza obiectivul de investiții ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”.

„Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011.

Valoarea contractului este de 4 563 096,33 lei, iar durata execuției contractului de demolare este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor”, informează municipalitatea piteșteană.

Cine este „liderul”? 

Firma Hyatt Development 2011 este deținută, conform Listafirme.ro, de Dragoș Mihăilescu.

În vârstă de 33 de ani, acesta a absolvit Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și, potrivit paginii sale de socializare, și Inginerie Structurală la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Tot pe contul său de Facebook, pe lângă faptul că precizează că este manager general la Hyatt Development 2011, Dragoș Mihăilescu mai spune și că este manager la o sală de fitness.

Datorii de milioane

Mihăilescu deține în totalitate Hyatt Development 2011, potrivit Listafirme.ro.

Obiectul de activitate al societății este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În 2022, firma a avut, conform sursei citate anterior, o cifră de afaceri de circa 16.500.000 de lei, mai puțin față de 2021, când cifra de afaceri era de peste 27 de milioane de lei.

Profitul net în 2021 și 2022 a fost de 2,6 milioane de lei și, respectiv, 2 milioane, potrivit Listafirme.ro.

Dacă stă bine la ceva, este la datorii. Conform sursei citate anterior, în 2022 firma Hyatt Development 2011 înregistra datorii de circa 10.508.000 lei, iar în 2021 de peste 10.779.000 de lei.

Independent de profit sau datorii, lui Dragoș Mihăilescu pare să-i meargă foarte bine.

Dovadă stau și imaginile pe care acestea le postează pe contul de socializare din diferite destinații exotice.

ePitești a încercat să îl contacteze astăzi pe Dragoș Mihăilescu pentru a afla amănunte despre demolarea stadionului „Nicolae Dobrin”. Afaceristul nu ne-a răspuns la telefon.

Printre altele, una dintre întrebările pertinente la care am fi vrut să aflăm un răspuns este următoarea: Cum de firma sa, specializată în Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” potrivit Listafirme.ro, se va ocupa de demolarea stadionului?

Ce-i drept, Pro Fortuna Construct (firma cu care s-a asociat în proiect Hyatt Development 2011) se ocupă, potrivit datelor publice, de „servicii complete de demolare”.

Iar în aceste condiții, de ce firma piteșteanului Mihăilescu este lider de asociere, iar nu cea din București – Pro Fortuna Construct?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • maxim a. spune:

    Alta firma … cu care „lucrează” Primăria Pitești(a se vedea firma cu semaforizarea orașului și altele…)
    Firma asta are datorii uriașe la stat.

    Aceasta firma are că „specializare” cu totul altceva decât demolările, dar daca iese banu’ de ce nu…

    Succes la alegeri, sa vedem cine îl mai VOTEAZA….

  • Cititor spune:

    și firma ta care e ? Ai participat la licitație ?

  • Bogdan Grigore spune:

    firma asta a facut si arena pitesti..chiar nu vede nimeni legatura asta cu primaria??e acelasi care a cerut sa faca bloc in nord..

  • Minca marian spune:

    il doare la basca pe d nul gentea ca nu mai este ales ce sa zic o fii muritor de foame uni care comentează pe aici le ar trebui 100 de ani sa citeasca ce carti a scris domnia sa pana acuma cine demoleaza cine construieste nu ne intereseaza cu 1.7 milioane de euro se va construi un stadion cu o valoare de 100 de milioane atat este co tributia primariei restul platesc altii chiar suntem un popor de nebuni si de nemultumiti mai taceti din gura si puneti mana pe munca si pe carte povestitoriilor ce sunteti nimic nu va convine

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3