EcoMoto 930×122

fc arges

Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În această dimineață, imagini șocante cu un fost mijlocaș internațional și vedetă a echipei FC Argeș și Steaua București, au început să circule în spațiul public.

Imaginile îl prezintă pe fostul fotbalist într-o stare de vulnerabilitate extremă.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Acesta este culcat pe jos într-o scară de bloc, aparent rănit și înconjurat de urme de sânge.

Jucătorul, care a fost o figură emblematică a fotbalului românesc și a avut o carieră impresionantă atât la nivel național, cât și internațional, este văzut în aceste imagini într-o situație cu puternic impact emoțional.

În imagini, el apare lângă o ușă, semn că incidentul ar fi putut avea loc într-un spațiu rezidențial, ridicând întrebări despre circumstanțele care au condus la acest eveniment nefericit.

Până în acest moment, detaliile incidentului rămân neclare.

Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Nicio instituție oficială, fie că este vorba despre forțele de ordine sau reprezentanți ai sistemului medical, nu a oferit informații publice sau declarații oficiale legate de starea de sănătate a fostului jucător sau de contextul în care a fost găsit.

Întrebările care se pun:

Ce s-a întâmplat cu fostul jucător?

Cine ar putea fi responsabil pentru starea sa?

Și mai ales, care va fi următorul pas în investigarea acestui eveniment?

Răspunsurile la aceste întrebări sunt esențiale nu doar pentru a înțelege și a procesa evenimentul, dar și pentru a asigura că orice persoană responsabilă pentru acest incident va fi anchetată de organe abilitate.

Facem precizări deosebit de importante:

Filmarea a apărut în spațiul public în această dimineață, însă nu se știe când a avut loc acest incident grav.

Intenționat, redacția ePitești.ro nu a dezvăluit CLAR identitatea fostului fotbalist și am ales să blurăm imaginile, până când autoritățile vor face declarații oficiale cu privire la acest incident deosebit de grav.

 

 

Știrea este în curs de actualizare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dan spune:

    Aici te duce viața când nu ai un pic de școală și de educație de la familie și părinți. Acest băiat a avut probleme cu băutura de când era copil pt ca provine dintr-o familie dezbinată,tatăl un bețiv,mama……..,Fratele lui la fel lipsit de creier. Păcat de talentul care l-a avut și de exemplul negativ pt viitorii fotbaliști care cred ca doar banii și hainele scumpe contează în viața. Majoritatea fotbaliștilor ajung în situația lui pt ca nu își clădesc o familie o nevastă cu capul pe umeri copii etc. le place viața de interlopi nu viața de familie. Păcat ca majoritatea fotbaliștilor din Pitești sunt muritori de foame după ce au câștigat milioane de Euro. Lipsa de școală și de educație nu poate fi înlocuită cu nimic în viață nici măcar cu banii ăia mulți care îi câștigă în carieră de fotbaliști

  • Toma spune:

    e karma….să își aducă aminte ce a făcut frate sau….și plătesc ceilalți….să ia aminte….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90