Donaris 930 x 122

animale

IUBITORI_ANIMALE_CL

EXCLUSIV! O FEDERAȚIE PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR DĂ ÎN JUDECATĂ CONSILIUL LOCAL!

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor a transmis Primăriei şi Consiliului Local Pitești o plângere prealabilă în care cere ca prin recurs administrativ să fie anulată hotărârea adoptată anul trecut care interzice hrănirea maidanezilor.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Farsă: Un puști a sunat la 112 și a spus că a văzut un urs în Ștrand

FNPA ameninţă că va da în judecată municipalitatea dacă nu va anula hotărârea respectivă. Conform juriştilor municipalităţii, însă, hotărârea este legală şi nu există motive să fie revocată. Prin urmare, cel mai probabil, se va ajunge în instanţă.

Printre altele, avocaţii Federației arată că „hrănirea animalelor de către comunităţile locale este o acţiune umanitară, identică cu acţiunea de acordare de hrană persoanelor neajutorate şi aflate în dificultate”. De cealaltă parte, municipalitatea consideră că interzicerea hrănirii maidanezilor este o măsură menită să „restricţioneze constituirea de grupuri de animale, care, datorită frecvenţei relativ redusă de primire a hranei, pot reprezenta reale pericole pentru cetăţeni”. (Foto: Carmen Arsene – prima din stânga – vicepreşedinte FNPA)

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90