EcoMoto 930×122

investitii

Exclusiv! Noi investiții de milioane de euro la Pitești!

Exclusiv! Noi investiții de milioane de euro la Pitești!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a făcut publică lista proiectelor care au fost aprobate spre finanțare în primul apel de proiecte din cadrul PNRR – Fondul Local.

În ceea ce privește municipiul Pitești, au fost aprobate trei proiecte în această fază, valoarea proiectelor care vor primi finanțare fiind de aproape 70.000.000 de lei (circa 14 milioane de euro), inclusiv TVA.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Cele trei proiecte sunt:

Construire de locuințe pentru tineri – 14.000.299 de lei;

Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public – 42.704.914 de lei;

Extindere sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători din municipiul Pitești – 12.887.628 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Eugen spune:

    De jurnalist, lasă te rog comentariile cetățenilor să le vadă toti argeșenii, care este motivul de ce le ștergi, ce nu-ți convine, este un deranj pentru ac3st primar care se crede superdotat si denigrează elita acestui oraș care după cum merg treburile va fi distrus arhitectural, iar circulația bulversată, chiar sufocată. Lasă comentariile te rog !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3