930×122 CAPRA 5

achimescu

EXCLUSIV! RAZBOI TOTAL LA DJTS ARGEŞ!

Direcţia de Tineret şi Sport a judeţului Argeş stă în acest moment pe un butoi cu pulbere. Se pare că directorul instituţiei, Laurenţiu Achimescu, gestionează tot mai greu starea conflictuală care există în interior, iar nemulţumirile la adresa sa răbufnesc.

Citiți și: O ATLETĂ ARGEŞEANCĂ, LA UN PAS DE FINALĂ LA RIO

Ultima plângere împotriva sa a fost formulată de către Flavius Panţurescu, consilier juridic în cadrul compartimentului Achiziţii Publice – investiţii – din cadrul DJTS. Acesta îl acuză pe directorul executiv de „comportament abuziv”
„V-aţi depăşit atribuţiile legale”

Concret, Flavius Panţurescu a înaintat o sesizare chiar către Laurenţiu Achimescu în care îi impută acestuia modul în care s-a purtat în data de 5 iulie cu el. „Vă solicit să îmi explicaţi în scris motivul pentru care, în dimineaţa zilei de 5 iulie, aţi avut o atitudine lipsită de colegialitate faţă de persoana mea, folosindu-vă de calitatea funcţiei pe care o aveţi pentru a pune presiune pe mine în raporturile de subordonare existente.

Citiți și: LAURENȚIU ACHIMESCU, DAT ÎN JUDECATĂ DE FLAVIUS PANȚURESCU

În concret, lecturând adresa OCPI nr. 5648 din 1 iulie 2016, înregistrată la DJST Argeş, adresă ridicată de mine personal de la secretariatul OCPI în urma solicitării directe venite de la dumneavoastră, aţi făcut afirmaţii tendenţioase şi, în acelaşi timp, mi-aţi imputat pe un ton extrem de ridicat, ca şi cum aş fi fost pălmaş pe moşia dumneavoastră, depăşindu-vă atribuţiile date de lege, că „adresa dată de OCPI nu este corectă (sic!)”, că de ce nu i-am spus directorului OCPI să modifice pe loc adresa dacă am văzut că nu este conformă cu realitatea!!! În urma acestor solicitări absurde şi în afara cadrului legal v-am solicitat explicit să nu mai ţipaţi şi să vă duceţi personal să vorbiţi cu directorul OCPI dacă aveţi probleme legate de conţinutul adreselor emise de diverse instituţii publice.

Practic, aţi încercat să puneţi presiune pe un angajat să-l determinaţi să intervină în mod direct pe lângă un reprezentant legal al unei instituţii publice pentru ca acesta din urmă să emită o adresă care să vă mulţumească interesele!”, se arată în plângerea lui Panţurescu. Acesta mai susţine că ar fi fost ameninţat de director cum că „o să vezi tu când îţi fac evalurarea!”. Panţurescu afirmă că ia în calcul să sesizeze conducerea Ministerului de resort în legătură cu aceste aspecte.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3