EcoMoto 930×122

simfonia lalelelor 2022

Exclusiv: Surpriză mare pentru piteșteni! Locație nouă pentru Simfonia Lalelelor!

Joi, 24 februarie, Consiliul Local Pitești se întrunește într-o ședință extraordinară.

Citiți și: Sute de mii de persoane au fost la Simfonie

Printre cele 10 puncte aflate pe ordinea de zi se numără și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind validarea activităților realizate în perioada ianuarie – 24 februarie 2022 și aprobarea programului minimal de activități pe perioada 25 februarie – 31 decembrie 2022 pentru Centrul Cultural al Municipiului Pitești.

Citiți și: Pregătiri intense pentru un spectacol de zile mari în Pitești

Printre aceste activități se numără și Simfonia Lalelelor, ediția a 45-a.

Ediția din 2020 nu a avut loc din cauza restricțiilor impuse de pandemie, iar în 2021 Simfonia Lalelelor a fost organizată într-un mod diferit față de anii trecuți, tot din cauza contextului epidemiologic de la acea vreme.

Deși anul trecut oamenii s-au putut bucura de un decor festiv în Piața Primăriei din Pitești, de o expoziţie de flori şi o grădină de lalele, dar și de un concurs de fotografie, municipalitatea nu a organizat nicio manifestare publică sau privată, așa cum aveau loc în anii pre-pandemie.

În acest an însă, ținând cont de faptul că deja ne aflăm pe un trend descendent al pandemiei de Covid, există șanse mari ca Simfonia Lalelelor să se organizeze cu fast, așa cum se organiza și în trecut.

Un element de noutate este faptul că în 2022 evenimentul nu se va mai organiza în centrul orașului, ci în parcul Lunca Argeșului, transmite în exclusivitate pentru ePitești.ro Cristina Munteanu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Dumitru spune:

    Nici nu stiu unde e asta . Cheltuiți bani degeaba noi tot prin centru vom merge . Ce idiot a mai fost cu ideea asta . Acolo mergi doar cu masina , sunt cateva mii de locuri de parcare acolo ? Sper sa puneti ronduri si in centru si ceva grătare . Copiii vor defila in centru sau tot la mama mare in praznic ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3