NOR CURIER 930X122

curs

EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE – CURS NOU ÎN PITEȘTI

Din pricina legislaţiei destul de complicate în materie, persoanele care activează în domeniul achiziţiilor publice au nevoie de specializare în vederea asigurării profesionalismului şi eficienţei la locul de muncă.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

În acest sens este util cursul de expert achiziţii publice. Cursul le este recomandat şi celor care aspiră să ocupe un asemenea post sau care doresc să deprinde cunoştinţe noi în domeniu.

Cursul de expert achiziţii publice va începe în perioada următoare în Piteşti, la Profesional New Consult. Cursul este acreditat, iar diplomele sunt recunoscute de ministerele Muncii si Educaţiei.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Tematica abordată constă în prezentarea domeniului achiziţiilor publice: reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP/SICAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor, căi de atac împotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor în instanţă; contravenţii şi sancţiuni.

Cursul asigură cunoştinţe teoretice şi practice, precum şi suport de curs în format electronic.

Pentru detalii şi înscrieri vă puteţi adresa societăţii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon – 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025, 0740.250.290;

-site –  www.profesionalnewconsult.ro;

-e-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

De asemenea, Profesional New Consult anunță deschiderea următoarelor cursuri:

curs de inspector resurse umane;

curs de inspector sănătate şi securitate în muncă;

curs de formator.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90