NOR CURIER 930X122

explozie

EXPLOZIE ÎNTR-UN PUB DIN CENTRUL PITEŞTIULUI! NU AVEA AUTORIZAŢIE ISU!

O explozie puternică s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3, în pub-ul restaurant  La Strada din Pitești.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Untitled-1

Din fericire, ultimii clienți au părăsit localul înainte de producerea deflagrației cu circa o jumătate de oră, așa încât nimeni nu a fost rănit. S-au înregistrat doar pagube materiale, respectiv o ușă a fost distrusă și mai multe geamuri sparte.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Explozia s-a produs la centrala pe lemne a localului, din cauza modului defectuos în care a fost puse în funcțiune pompele de presiune, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Angajații ISU au ajuns rapid la fața locului, dar cum nu a fost niciun incendiu s-au limitat la monitorizarea situației. Astăzi, angajații ISU au revenit la local și au amendat administratorii localului deoarece au constatat că restaurantul funcționa fără autorizație (exista aviz de la ISU, dar localul era încă în procedură de autorizare), după cum ne-au declarat reprezentanții ISU Argeș.

 

SURSĂ FOTO: metropotam.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90