New Profesional Consult 930 x 122

expoziție mașini de epocă

Expoziție cu mașini de epocă în Piața Primăriei din Pitești

În acest weekend, mai exact sâmbătă, 30 aprilie 2022, Piața Primăriei din Pitești va fi gazda unei expoziții inedite – „Retroparada Primăverii” 2022.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Piteștenii vor avea prilejul de a admira, între orele 10:00 și 13:00, peste 25 de autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Expoziția va putea fi vizitată gratuit.

Evenimentul este organizat de către Retromobil Club România și reia formatul tradițional de expoziție statică de autovehicule întrerupt în anul 2020.

Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 24 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România.

Expoziția reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, având o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90