930 x122 grota rece

dacia

uzina_dacia

Fără alcool la porţile Uzinei Dacia! Iată cine cere asta!

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a făcut astăzi un apel la autorităţile judeţene şi în special la directorii instituţiilor deconcentrate să ajute la eliminarea unui fenomen care se petrece zi de zi la porţile Uzinei Dacia.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

„Nu se poate să se vândă alcool la porţile Uzinei! Noul director, domnul Nicolas Maure, mi-a semnalat acest lucru şi a cerut să se normalizeze situaţia. Spunem toţi că vrem să ajutăm Dacia, cel mai mare exportator al ţării, dar cum o ajutăm? Dând avize pentru doi-trei inşi să vândă alcool acolo? Este vorba de imaginea României, nu a mea sau a oraşului Mioveni!”, a reclamat primarul.

Edilul a adăugat că s-a încercat stoparea fenomenului şi în instanţă, dar că judecătorii au decis că activitatea poate continua. „Ce fel de instanţe sunt şi acestea?”, a întrebat, retoric, primarul Mioveniului în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural.

Citiți și: Dacia: Viitorul hatchback ce aruncă mănușa în competiția cu Skoda și Volkswagen

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3