930 x122 grota rece

curtea de arges

manastirea-curtea-arges

FĂRĂ ALCOOL ŞI MANELE LA CURTEA DE ARGEŞ DE SFÂNTA MARIA!

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului atrage în ziua de 15 august, în fiecare an, mii de pelerini din toată ţara la Mănăstirea Curtea de Argeş.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Scenele din anii anteriori, când aproape de mănăstire era o adevărată petrecere cu alcool şi manele, nu se vor mai repeta. Prefectul Mihai Oprescu a anunţat astăzi că vor fi luate măsuri speciale, iar petrecerile câmpeneşti se vor derula pe stadionul de la ieşirea spre Valea Iaşului.

Conform spuselor lui Mihai Oprescu, la mănăstire sunt aşteptate circa 10.000 de persoane din toată ţara. În acest sens, au fost mobilizaţi 110 jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care să vegheze la liniştea şi ordinea publică. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Camparea enoriaşilor în zona mănăstirii va fi interzisă, iar consumul de alcool şi vânzarea băuturilor alcoolice în timpul procesiunilor religioase vor fi interzise, de asemenea. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90