New Profesional Consult 930 x 122

întrerupere apă

Fără apă în Pitești! Străzi întregi afectate

Societatea Apă Canal 2000 S.A. Piteşti informează locuitorii din zona străzilor Nicolae Iorga, Alexandru Kirițescu și Nicolae Brânzeu cu privire la faptul că în data de 23.02.2023, în intervalul orar 09.00 – 17.00, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei rețelei de alimentare cu apă nou executate pe strada Nicolae Iorga la rețeaua existentă.

„Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248.223.237 sau pot accesa site-ul  www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!”, transmite Societatea Apă Canal 2000 S.A. Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90