Pitesti

Fără mașini în centrul Piteștiului, astăzi!

Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, astăzi, 19.09.2021, între orele 08.00 – 13.00, va fi blocat traficul rutier pe bulevardul Republicii de la intersecția C. A. Rosetti ( fosta Electrica), pana la Teatrul Alexandru Davila, excepție făcând autobuzele Publitrans care urmează traseul normal.

Citiți și: Proiect de milioane la Pitești

 

Polițiștii au blocat intrările, astfel încât drumul este deschis doar persoanelor care merg pe jos, cu bicicleta ori cu trotineta electrică.

Citiți și: Piteşti: Anunţ important de la Termo Calor

Activitatea este supravegheata atât de agenți de la Poliția Municipiului Pitești – Biroul Rutier cât și de Poliția Locală din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Andrei spune:

  Inteligent. De saptamana mobulitatii sa aglimeram orasul, blicand artera principala. Creier. De abia astept saptamana sanatatii, cand ne vom injecta toti cu Hepatita C!

 • Adi spune:

  Mobilizare au facut cand mi au mutat gunoiul la 500 m ma pune sa fac miscare dar sa zica adio la reciclare

 • Iordan ion spune:

  Pentru Primăria Pitesti

  Propun sa devină permanent .Toate zilele de sâmbătă și duminica sa aplice aceasta regula .
  De asemenea nr de autobuze. de. la Pubitatrans sa fie redus la jumătate deoarece se plimba cu 3~4 persoane (avantaje mari pentru buget etc.)


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441