930×122 CAPRA 5

camionete

FĂRĂ MICROBUZE ŞI CAMIONETE ÎN PARCĂRILE PITEŞTIULUI?

Piteștiul are un mare deficit de locuri de parcare pentru autoturisme. Un cetățean reclamă un aspect care agravează problema.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

,,În municipiu locurile de parcare reprezintă o problemă pentru toţi cei care au maşini şi care vor să parcheze pe timp de noapte în Piteşti. Sunt o grămadă de microbuze şi camionete care ocupă adeseori mai multe locuri. Un exemplu ar fi străzile Exerciţiu și Vasile Pârvan și cele din zona Stadionului şi din cartierul Trivale. În aceste zone există o mulţime de astfel de maşini staţionate pe timpul nopţii.

Vin cu propunerea ca în Consiliul Local să se voteze pentru a se interzice parcarea pe perioada nopții, în intervale stabilite de Primărie, pentru această categorie de vehicule.’’, solicită piteşteanul într-o reclamație scrisă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3