930×122 CAPRA 5

fc arges

FC Argeș: 19 jucători pe teren la primul antrenament al anului

Nouăsprezece jucători au fost prezenţi, luni după-amiază, la primul antrenament din acest an al echipei FC Argeș, nouă dintre ei fiind învoiți.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

După o vacanță de două săptămâni, alb-violeții au început pregătirile pentru partea secundă a sezonului.

Primul antrenament a avut loc pe terenul 2 al stadionului Nicolae Dobrin. Au fost prezenți 19 de jucători, majoritatea români, stranierii urmând să facă joncțiunea cu lotul în această dimineață, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Singura noutate a fost revenirea portarului George Micle care în turul campionatului a fost împrumutat la Universitatea Cluj.

De asemenea, în partea a doua a sezonului, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi nu vor mai conta pe fundașul Andrei Pițian care și-a reziliat contractul cu FC Argeș.

Lotul prezent la reunire a fost următorul:

Portari: Alexandru Greab, Flavius Croitoru, George Micle, Vlad Frumuzache

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Tudor Telcean, Nicolae Mușat, Deian Boldor, Grigore Turda, Alexandru Ișfan, Ionuț Șerban, Cristi Dumitru, David Meza Colli, Martin Raynov, Denis Dumitrașcu, Georgian Honciu, Alexandru Crivac, Claudiu Moisie, Cătălin Barbu.

Învoiți de la primul antrenament: Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici, Jafar Arias, Kehinde Fatai, Ahmed Said, Ruan Teles, Joao Miguel, Diogo Viana, Antun Palic.

Astăzi, alb-violeții vor fi prezenți la vizita medicală, iar începând de mâine vor pleca în cantonament pentru zece zile la Centrul Național de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia.

În stagiul de pregătire vor urma și două meciuri de verificare, primul fiind sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11.00, cu CS Mioveni. Ultimul amical este programat pe 14, adversarul nefiind încă stabilit.

Sursă foto principal: captură video Facebook Fotbal Club Arges Pitesti

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90