930×122 CAPRA 5

fc arges

FC Argeș are un nou sponsor!

Edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea a atras pentru echipa alb-violeților un nou sponsor.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Astfel, începând de astăzi, lângă FC Argeș vine Mozzart Bet care sponsorizează pentru prima dată o echipă de fotbal din România.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Cu privire la acest nou parteneriat, Cristian Gentea declară:

„Întotdeauna am știut că treaba mea este doar să aduc bani la club, pentru ca FC Argeș să aibă condiții similare cluburilor puternice din România!

Iată că astăzi am făcut încă un pas în acest sens!

După mai multe runde de negocieri, am reușit să aduc la club unul dintre cei mai mari actori de pe piața de betting, care vine cu o sumă importantă!

Dacă FCSB și Craiova au alături pe Betano, CFR – pe Betfair, iar Rapid și Farul – pe SuperBet, începând de astăzi, lângă FC Argeș vine Mozzart Bet care sponsorizează pentru prima dată o echipă de fotbal din România.

Și nu vorbim despre oricine, ci despre cei care, în urmă cu câteva zile, au devenit, pentru următorii cinci ani, sponsorul echipei Steaua Roșie Belgrad.

Sper ca parteneriatul încheiat astăzi între FC Argeș și Mozzart Bet să fie reciproc avantajos, iar pe viitor să continue la un alt nivel!

Mulțumesc noului nostru sponsor pentru încredere!

Mi-am respectat încă o dată promisiunea, iar acum rămâne ca jucătorii să aprecieze și să confirme că au înțeles mesajul!”

 

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Cornel spune:

    Poate Mozzart îi va învăța să își orchestreze mai bine jocul.

  • Cristi Oprea spune:

    Sper ca acești jucători sa pună osul la treaba și chiar și sufletul pe aceasta echipă. Nu îl cunosc pe dl. Primar , dar cred ca se zbate pe ca aceasta echipă sa aibă toate condițiile pe performanta. Așteptăm ca jucătorii sa răspundă cu aceeași moneda. Vrem mai multa ambiție și dăruire. Chiar când pierd, sa piardă cu fruntea sus. Sa știi ca au luptat până în ultima secundă. Bafta! Hai FC Argeș!

  • drg spune:

    o sa va confirme diseara baietii, stati sa vedeti! La ce transferuri s-au facut, cu siguranta veti primi o confirmare frumoasa…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90