EcoMoto 930×122

becali

FC Argeș, decizie privind un jucător dorit de Becali

FC Argeș, decizie privind un jucător dorit de Becali

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Patronul FCSB, Gigi Becali, a pus ochii pe atacantul lui FC Argeș, Arnold Garita, pe care conducerea roș-albaștrilor și-ar fi dorit să-l transfere în iarnă.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Piteștenii au anunțat, însă, că fotbalistul camerunez nu este transferabil în acest sezon, conform eurosport.ro.

Cei de la FC Argeș vor să prindă un loc în play-off-ul SuperLigii, iar pentru asta nu vor să renunțe la niciunul dintre jucătorii importanți din echipa lui Andrei Prepeliță.

Camerunezul în vârstă de 27 de ani, care are o cotă de piață de 450.000 de euro, a ajuns la Pitești în vara acestui an, din postura de jucător liber de contract.

De-a lungul carierei, Garita a mai evoluat la Chateauroux, Bristol City, Plymouth, RSC Charleroi, Dunkerque, US Boulogne, Villefranche și Peronnas.

Foto interior: Digisport.ro

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Andrei spune:

    Vise frumoase. A fost un noroc anul trecut,Primarul visează cai verzi pe pereți baga milioane de Euro intr-o echipa de fotbal, la centrul de copii și juniori nu da un leu normal ca nu îl interesează viitorul ca el mai e primar câțiva ani după se alege praful iar

  • Ghițză spune:

    La rezultatele din ultimul timp, eu zic să-i dea pe toți…
    Gratis !

  • Cristian Stancu spune:

    Dar o decizie referitoare la Potarniche si IPA,pe cand?cu ăștia doi,FC ARGENTEA,ajunge in liga2.Penibili,niste gloabe,care toate degeaba bani publici.Valabil si pt baschet si volei.

  • Un cetatean spune:

    Vor play-off? Imi vine sa rad. E ceva ce putini vad cand se uita pe clasamentul general unde echipa apare cu 17 puncte si e pe locul 10. In momentul acesta FC Arges are in clasamentul adevarului -7. Mai slab sta doar Mioveniul care are -11. Chindia, care e pe loc retrogradabil direct in clasamentul general, are -6. Daca nu se apuca sa castige puncte, inclusiv din deplasare, FC Arges risca sa retrogradeze direct, sa nu prinda nici macar locurile de baraj.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90