930 x122 grota rece

fc arges

FC Argeș, dezamăgește! Înfrângere „acasă”, în această seară

FC Argeș, dezamăgește! Înfrângere „acasă”, în această seară

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Cursa pentru accederea în play-off în Liga 2 a devenit și mai tensionată pentru FC Argeș. Acest lucru se întâmplă după înfrângerea suferită în fața echipei Unirea Slobozia.

Meciul disputat la Mioveni, casa temporară a „vulturilor violeți”, a fost unul anost. Echipa gazdă se găsește acum pe locul 13 în clasament, la patru puncte distanță de ultima poziție care asigură accesul în play-off.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Într-un meci care a oferit puține momente spectaculoase, FC Argeș a pierdut împotriva echipei Unirea Slobozia. Echipa din Slobozia a revenit temporar pe primul loc în clasamentul Ligii 2.

Cu doar 15 puncte și la o distanță de 4 puncte de ultimul loc de play-off ocupat de Concordia Chiajna, FC Argeș se confruntă acum cu o situație dificilă în lupta pentru a prinde play-off-ul.

FC Argeș se află pe locul 13 în clasament. Diferența de puncte față de ultimul loc care asigură accesul în play-off crește.

Cu 15 puncte acumulate, echipa se află la o distanță considerabilă de celelalte echipe care își dispută locurile în play-off, iar acest deficit ar putea reprezenta o provocare majoră pentru echipa pregătită să se lupte pentru promovare.

Lupta pentru un loc în play-off în Liga 2 este extrem de mare, iar echipele se bat nu doar pe teren, ci și pe tabelă. Rezultatele și performanțele celorlalte echipe din competiție pot influența semnificativ poziționarea FC Argeș în clasament și șansele de a avansa în etapele superioare ale competiției.

FC Argeș, dezamăgește! Înfrângere „acasă”, în această seară

Foto: Digisport.ro

 

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    Marele Primar a distrus un Brand începând cu echipa mare până la centrul de copii unde e circ. Nu poți să faci performanță doar cu bani, trebuie să pui antrenori și conducători cu personalitate, Cum să-l pui pe Pelici la Fc. A unde a antrenat el până acum. Au tocat milioane de Euro de la populație și se bat la retrogradare, Mioveni cu buget de 10 ori mai mic e în fața lor cu mult. Clubul e condus de Tudose și Tunaru 😂😂😂😂😂

  • Pițurcă spune:

    Fc Argeș =Fc …!!! Dă-o … de bășică, copiii să pună mâna pe carte!!!

  • Marian spune:

    Înlăturarea următorilor domni de la echipa fanion a orașului este imperativ necesara : primarul, sponsorul ( tudose) , stanciu , V. popa, P.ciobanu, foamete, visan . Aceștia au promovat (ca și la partid) sistemul de pile , cunoștințe și relații. Vezi aducerea juniorilor tudose (titular nelipsit meci de meci) , dulcea , turda, etc. Conducători fără valoare, jucatori fără perspectiva și valoare , împinși de la spate de rude , părinți și impresari . JOS LABELE DUPA FC ARGES !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3