Donaris 930 x 122

fc arges

FC Argeș – pregătiri pentru debutul în noul sezon

După ce au intrat în vacanță prilejuită de sărbătorile de iarnă, FC Argeș a anunțat, astăzi, pe site-ul său oficial, când vor începe pregătirile pentru noul sezon.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Reunirea lotului este programată pe data de 3 ianuarie, la stadionul Nicolae Dobrin. Alb-violeții vor efectua vizita medicală, o zi mai târziu, la Policlinica Sportivă din Piteşti, apoi, timp de nouă zile, echipa se va pregăti la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

În acest cantonament, piteștenii au programate și două meciuri de verificare. Primul test este programat pe 8 ianuarie, iar cel de-al doilea pe 14 ianuarie.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Primul meci oficial din 2022 al echipei din Trivale este programat pe 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București.

Antrenorul Andrei Prepeliţă crede că echipa sa are mari șanse de a intra în play-off:

Sper să arătăm mult mai bine după perioada de pregătire centralizată pe care o vom efectua la Buftea. Îmi doresc ca toți jucătorii să ajungă la același nivel de pregătire și să stăm cât mai bine din punct de vedere fizic. În prima parte a campionatului am avut jucători care au venit pe parcurs. Nu erau puși la punct cu pregătirea fizică și a trebuit să îi aducem la un nivel cât de cât optim pentru a-i putea folosi. 

Am avut ghinionul să se mai și accidenteze, iar apoi, când i-am pus din nou pe picioare, nu au dat randamentul scontat. Avem nevoie de întăriri pe posturile deficitare, în special în compartimentul ofensiv. Ne așteaptă 9 finale la reluarea campionatului. Dacă vom reuși să luăm cât mai multe puncte, avem mari șanse de a intra în play-off.”

FC Argeș a terminat anul 2021 pe locul 8, cu 28 de puncte, cu patru mai puțin decât Universitatea Craiova și Farul Constanța, ocupantele locurilor 5 și 6.

Sursă foto principal: Facebook Fotbal Club Arges Pitesti

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3