NOR CURIER 930X122

fc arges

FC Argeș va susține două meciuri de pregătire, cu CS Mioveni și Sepsi OSK

FC Argeș are programate două meciuri amicale în stagiul de pregătire. Echipa le va întâlni pe teren pe CS Mioveni și Sepsi OSK.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11.00, este programat meciul cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, pe 14 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK.

Până pe 14 ianuarie, echipa alb-violeților va fi cantonată la baza FRF, urmând apoi revenirea la Pitești.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Primul meci oficial din 2022, al echipei piteștene este programat vineri, 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București. Ora de disputare a acestei partide urmează să fie anunțată de LPF.

Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi au deplasat la Mogoșoaia un lot de 28 de jucători, conform site-ului oficial al echipei argeşene.

De asemenea, staff-ul tehnic a luat în pregătire și trei juniori de la echipa secundă a clubului. Este vorba de portarul Vlad Frumuzache (16 ani), fundașul Bogdan Mălin (18 ani) și atacantul Gino Oprescu (16 ani).

Sursă foto principal: gsp.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3