EcoMoto 930×122

accident mortal

FEMEIE ACCIDENTATĂ MORTAL PE TRECEREA DE PIETONI

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, a accidentat mortal o femeie de 68 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizeză IPJ Argeş.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Accident mortal în Piteşti, în apropiere de pensiunea Cristal. În jurul orei 7, un şofer care ar fi fost distras la volan nu a văzut o femeie care se angaje în traversare pe trecerea de pietoni şi a izbit-o provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

„Din primele verificări, un autoturism care circula pe DN 73, din direcția Pitești către Mioveni, a accidentat mortal o femeie, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Polițiștii Biroului Rutier Pitești se află la fața locului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului”, a transmis IPJ Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90