Donaris 930 x 122

serviciul de pașapoarte

Femeie amendată de jandarmi la „Paşapoarte”

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine publică la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor Argeș, au depistat o femeie în vârstă de 23 de ani care avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii sale din Franța în data de 21 februarie.

Citiți și: OFICIAL: STRICT INTERZIS ÎN STRĂINĂTATE. SUTE DE ARGEȘENI, VIZAȚI

Femeia, care venise să solicite eliberarea unui pașaport, a fost sancționată de jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș care a dispus măsura carantinării la un centru de carantină.

De la începutul anului și până în prezent, jandarmii au depistat 14 persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu, iar după ce situațiile au fost comunicate către D.S.P. Argeș, acestea au fost carantinate la un centru de carantină.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90