930×122 CAPRA 5

dn 7c transfăgărășan

FEMEIE CĂZUTĂ ÎN RÂPĂ PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Femeie căzută în râpă pe Transfăgărășan. O femeie în vârstă de 46 de ani a căzut într-o râpă azi dimineață, în jurul orei 4, în timp ce se afla pe DN 7C Transfăgărășan. Informația ne este furnizată de Salvamont Argeș, care a intervenit pentru a o salva pe turistă.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Autoritățile au fost alertate de bărbatul care o însoțea pe femeie.

„Doamna a coborât din mașină să-și facă necesitățile, nu a fost atentă, s-a apropiat prea mult de marginea prăpastiei și a căzut. Am deplasat la locul intervenției doi salvatori montani de la Cota 2000 și doi aduși de acasă, din Curtea de Argeș, plus doi jandarmi montani.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

În jurul orei 5 și 35 de minute, victima a fost predată echipajului SMURD. A primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital”, transmite sursa citată. (Sursă foto: Salvamont Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3