New Profesional Consult 930 x 122

femeie moarta

Femeie dată dispărută, găsită moartă într-un lac

Femeie moartă într-un lac.

Citiți și: Argeș: Bătrână decedată în incendiu. S-a deschis dosar penal!

Descoperire macabră în județul Neamț. Trupul unei femei care a dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut a fost găsit, luni, într-un lac.

Este vorba despre o femeie în vârstă de de 42 ani, din Vădurele, notează Digi24.

Citiți și: Revoltător! Femeie moartă imediat după o anestezie! Avea doar 41 de ani

Potrivit sursei citate, starea cadavrului nu a permis anchetatorilor să stabilească dacă are urme de violenţă. Astfel, se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza decesului.

Femeie moartă – Ce spune Poliția

„La data de 29 mai, în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a anunțat, luni, Poliţia Judeţeană Neamţ.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină legală, iar în urma necropsiei se va afla în ce circumstanțe s-a produs decesul femeii.

Foto descriptiv: Cancan

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90