NOR CURIER 930X122

accident

Femeie de 46 de ani, omorâtă în accident!

În această seară, în jurul orei 17.30, pe DN 67 B, pe raza localității Poiana Lacului, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 46 de ani, din Vedea, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a fost acroșată și accidentată de un autoturism, condus, din direcția Pitești către Drăgășani, de un bărbat de 67 de ani, din Pitești, care se deplasa pe DN 67B, pe raza localității Poiana Lacului.

În urma accidentului, victima a fost preluată, de către un echipaj medical, în stare gravă și, din păcate, a decedat la spital.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90