930 x122 grota rece

accident

Femeie „ruptă” de beată a distrus 9 mașini, inclusiv a Poliției!

Femeie „ruptă” de beată a distrus 9 mașini, inclusiv a Poliției!

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

O femeie de 44 de ani din Galați care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice a pierdut controlul mașinii și a reușit să lovească alte nouă autoturisme parcate.

Una dintre mașinile avariate aparține Poliției Locale, conform Ziare.com.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Șoferița a fost ușor rănită, însă pagubele produse în urma accidentului sunt senificative.

„Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Vadul Sacalelor, din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 44 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Navelor, când a ajuns la intersecția cu strada Domnească, a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului „Fata pe valuri”, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței.”, precizează IPJ Galați.

La testarea alcoolscop a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Foto: Ziare.com

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90