New Profesional Consult 930 x 122

medalia de argint

Fenomenal! A câștigat Medalia de Argint la Olimpiana Europeană de Geografie

Argeșul a înregistrat o nouă performanță!

Citiți și: Superpolițistul de la Rutieră! La 52 de ani a fost medaliat cu argint la Culturism

Medalia de Argint la Olimpiada Europeana de Geografie a ajuns la Pitești.

Ianis Cojocaru (foto) este elev în clasa a VIII- a la Școala Gimnaziala Mihai Eminescu din Pitești (fosta Școală Nr. 11) și ieri, 29 iunie, a câștigat medalia de argint la Olimpiada Europeana de Geografie, olimpiadă care s-a desfășurat online.

Băiatul a fost pregătit de Sebastian Florescu, inspector de geografie, dar și profesor la clasa la care învață Ianis.

Olimpicul a fost în lotul de juniori al țării, la categoria 14-16 ani.

În perioada lui de pregătire a fost ajutat și de Cosmina Andreea Manea , fostă olimpică internațională medaliată cu aur. Aceasta a învățat la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și reprezentat România și județul Argeș în anul 2013 și 2014.

Îl felicităm pe Ianis pentru rezultatul pe care l-a obținut, pentru munca depusă și pentru ambiția de care a dat dovadă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Alina spune:

    Felicitari!! Astfel de copii ne fac sa ne mandrim cu faptul ca suntem romani! Din pacate, se vorbeste prea putin despre ei si prea mult despre personaje care nu reprezinta nici o valoare in aceasta tara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90